• Lapinette

    AM - så du är så klar i dina åsikter. Vad skönt!

  • Lapinette

    snaily - ahh grattis i förskott (kikar i kalendern och ser att det är samma dag som min svärmor)! Själv hoppas jag att valet faller ut enligt vårt (min och makens)  tycke för annars tänker maken flytta tillbaks till Frankrike (fast det vill jag ju också ... so why not) ... men i första hand väntar vi på vårt barn ... sen flyttar vi.

    Själv har jag jobbat skitdåligt i eftermiddag. Först var jag trött och pratsugen och sen har alla kollegor som gått hem kommit förbi hos mig och pratat (nu senast min chef). Har inte fått mycket gjort och ikväll har vi Frankrikebesök (komiskt då vi var hemma hos honom på middag i söndags) så jag måste hem och laga en god middag... känner mest för att slänga mig i soffan och äta gårdagens chili.

  • Lapinette

    Poncho (som vi säger i min familj ... istället för Bonjour)!

    Hur står det till här idag? Ahhh ... ser att ni diskuterar snygga karlar. Då hänger jag nog med . Själv hade jag två snygga karlar vid middagsbordet igår (ja, den ena brukar sitta där, den andra var hans vän). Komiskt att se honom så ofta, vi var ju hemma hos honom på middag i söndags. Trevligt kväll med diskussioner om politik och religion (sånt som vi annars undviker att diskutera).

  • Lapinette

    Oj, inser att andra här inne på tråden orkar läsa ikapp (mugglan t ex). Sorry, jag är en dålig trådläsare "these days". Too trött as we say.

  • Lapinette

    Men jag kan kommentera Cicci - vilket galet bröllop du verkar ha varit på men absolut mer röj än på "mitt". Lite hembränt och äppelbitar hade säkert satt fart på vår fest .

  • Lapinette

    Och jag har ganska så "lagom" med jobb just nu . Borde absolut inte tillbringa så mycket tid på BT men kan bara inte låta bli!

  • Lapinette

    AM - jag har hittat ett hus till Mr Yasuragi ... den har fyra badrum/toaletter!!!

Svar på tråden Livets toppar och dalar