• fru AM

    Livets toppar och dalar

    Ah - granit! Snyggt! (jag fick välja till guldglitter i vår granitskiva - gör mig lite lycklig varje gång jag ser den!)

  • fru AM

    Duktig Moa - men lite sorgligt att hon ville ha tillbaks napparna ...


    Th Event - jag kollar och det roar mig att det som kallas världens mest välproducerade serie innehåller så många logiska missar ...  

  • fru AM

    Muggles: kunde hon somna sedan utan nappen? Livias första napplösa napp var som att bevittna en knarkare som höll på att tända av från någon tung drog - hon låg och vevade med armarna och sopade till oss emellanåt, krafsade runt munnen (letade väl efter nappen i sömnen). NU minns man nästan inte att hon haft napp!

  • fru AM

    Tack för alla hejarop ang Hektor. Nu ska han väl bara suga på den här framgångskaramellen ett par månader innan det är dags att ta ett vekligt steg framåt ...


    (det var verkligen helt sjukt att se honom ställa sig upp på det där frihandssättet )

  • fru AM

    Start september: 


    Logiska missar i the Event - ett urval:


    T ex att hjälten misstänktes av myndigheterna för mordet på kryssningsfarstyget. Det borde ju i såna fall personalen på båten ha vetat om att det skett ett mord i hytten - inget de verkade fundera på när hjälten dök upp efter snorklingsdagen och inte fick tillträde till hytten (då "fanns han bara inte i systemet").


    Vilken bils baklucka låg han i i gårdagens avsnitt? Skulle han ha lyckats smyga ner där utanför motellet när huset var omringat av insatsstyrkan? Har han möjligen en osynlighetsmantel?


    Vilken dålig säkerhet de verkar ha på FBI:s högkvarter eftersom han så lätt kunde pipa in i det stora datorrummet där för att koppla upp den snodda datorn på fast lina och kolla upp kidnapperskan mot deras databas ...

  • fru AM

    Nenne: helt säker på att Lasse Flinckman inte använt ert kök som loge inför ett gig med After Dark? Hans bo-or fjädrar nog av sig rätt mycket. Annars mystiskt! Precis som Hitler -jag menar Hitchcock!


    Fru E: Guldglittret smälter in ganska bra - ska jag ta ett kort? JAg gör det och hojtar till när jag lagt in det i galleriet (alltså här på bt)

  • fru AM

    EA och ni andra som är nyfikna på guldglittrig granit kan nu titta i mitt galleri. Första bilden är en inzoomning och sedan kommer man längre och längre bort ... Säga vad man vill men vardagen blir mer glamourös!

  • fru AM

    Telis: Gaaah, sanslöst med så kort mellan barnen! Blir det samma år så kallas det visst "irländska tvillingar"! Mailar dig om städningen. Påminn mig om jag glömmer!


     


    Oupsie: snygg vagn och fin mage och roligt att titta på bilder i allmänhet!

  • fru AM

    Oupsie: minns inte vad den hette - men galaxy låter inte helt fel ... Det är ju fyra år sen vi gjorde köket och minnet har inte blivit bättre. Vi köpte hela alltet från Bygg-Ole (Hagakök)

Svar på tråden Livets toppar och dalar