• fru AM

    Livets toppar och dalar

    JAg har ju blivit klippt de två gångerna jag fött vaginalt och det är väl ett antal centimetrar (föredrar att inte tänka på hur många) som sytts. Första gången syddes det inte bra, det stränade, spravck upp lite och kändes konstigt i allmänhet. Inga problem vid penetration dock. Andra gången tror jag faktiskt de klippte upp det gamla ärret och hon som sydde då (en gammal bekant från gymnasietiden faktiskt. Helsjukt) var otroligt bra och noggrann - jag har överhuvudtaget inte märkt av det alls efteråt. Inte ens när jag var nyförlöst.

  • fru AM

    Ta in babyskyddet i värmen på BB redan när ni åker in och föder så det inte är "bilkallt" ...


    Snaily: såg en overall på blocket i stl 56 för 100kr - i en ort hyfsat nära dig (vad som nu är nära i din landsände vet jag inte )

  • fru AM

    Muggles: Hektor älskar också fina saker ... sina Hogan-guldskor, sin gucciväska, att få låna alla farmors halsband och armband och ha på sig allt på en gång, han vill också gärna få ett hårspänne i håret när jag håller på och fixar med Livias hår. Mest av allt älskar han vår enda kylskåpsmagnet - motiv: en chihuahua ...

  • fru AM

    Halli hallå!
    Hemma efter ett välbehövligt barnfritt dygn! Förstå känslan att få sova ostört i 9 timmar! Upplevelsen av att ha min man alldeles för mig själv. Prata hela meningar. Få saker sagda. Och gjorda. (Snorkis - tusen tack för påminnelsen om Vicks Blå!)


    Lappis: Rapport från Görväln: jag tyckte det var ett mycket bra weekendslott - sjyssta rum och god tapasbuffé när man kom på eftermiddagen. Femrätters avsmakningsmeny på kvällen blev lite mastigt - även om den var mycket god - kanske mest pga att jag åt för mycket ostron från tapasbuffén Jag är mer mat- än vinmänniska, vi tyckte väl att vinerna var ok men jag har varit med om mer "aha-upplevelser" när man köpt vinpaket till en meny på det här sättet. Jag kan scanna in och skicka dig menyn + vinpaketet om du vill?

  • fru AM

    Porchez: Barnvaktandet hade gått bra - utom på natten, för den stackare som fick Hektor på sin lott. Hanv ar i princip vaken och upprörd från 12 till 06.30 (då han ville gå upp) ...


    Lappis: JAg scannar imorgon - lyckades glömma menyn i sovrummet där Hektor ligger ...

  • fru AM

    Jag vill också läsa blogg från Korsika - Telis/Lappis! Någon som vill inboxa mig adressen?

  • fru AM

    Denna lilla helg på tu man hand blev även en liten kick-off för vårt företag och min sysselsättning. Vi kom på att jag ju faktiskt är anställd konsult i makens företag och jag fick ett verkligt projekt att ro iland denna vecka (!). Ska prestera en hemsida. Gulp. JAg gick en kurs medan jag väntade Hektor så nu gäller det att gnugga geni- & minnesknölarna ordentligt. Testversion av Dreamweaver nerladdad ... bara att köra!

  • fru AM

    Jag måste vara en hårdhjärtad typ - men jag lider inte av att lämna barnen på dagis. Precis när Hektor var ny på dagis (efter en i mitt tycke alltför kort inskolning) så var det tårfyllt och jobbigt men nu vet jag att han trivs där och Livia älskar dagis och sina kompisar och lärare där. De har mycket roligare där än hemma med en mamma som egentligen vill vara någon annan stans, och även om hon var sk hemmafru hursomhelst måste sköta hushållsarbetet istället för att möta barnen på deras nivå hela tiden. Däremot har jag full förståelse att det känns jobbigt att lämna barn på dagis om de av någon anledning inte trivs där. 

  • fru AM
    Tinga skrev 2010-10-18 12:20:18 följande:
    AM - grattis till jobbet! Jag tänkte på dig för några veckor sen när du skickade ut en fråga om någon kände någon som var intresserad av att jobba med kundservicefrågor i ert företag - det jobbet är inte något för dig? Du pratade ju om att du ville jobba i affär, och jag tänker att ett kundservicejobb kanske skulle vara lite åt det hållet, iallafall med tanke på sociala kontakter.
    Nej det jobbet är inget för mig (men tack för att du tänkte på mig ). Dels vill jag inte jobba ihop med min man mer än nödvändigt, dels sökte de en verklig kundserviceexpert ... och det är ju inte jag! Jobbet är tillsatt nu!
Svar på tråden Livets toppar och dalar