• fru AM

    Livets toppar och dalar

    TYVÄRR ha rjag aldrig varit inne i en Granngårdenbutik! Sorgligt oerfaren citytjej ...

  • fru AM

    Tänka att JAG kunde lära en yrkeskvinna att det finns något som heter spensalva!

  • fru AM

    Klockarbol: det enda jag skulle kunna invända mot att du läser ikapp tråden medan du pratar med nyseparerad bror är väl att du inte ger OSS din fulla uppmärksamhet


    BS: En gnällgubbe! MAn kan vaccinera sig mot pälsdjursallergi - men det enklaste kanske vore att (tråkigt nog) lämna Jocke vidare till någon oallergisk familj ... Sätt upp en lapp på Ica? (Om kaninen alltså, inte maken)

  • fru AM

    BS: Konstigt, jag blev allergisk mot katt när jag var 6 år (vi hade en som tyvärr fick avlivas), sedan blev jag även allergisk mot hund när jag var 10. Men vi hade marsvin och skaffade kanin när jag var 8-10 år - det gick hur bra som helst. En dvärgkanin som vi had einomhus (såklart) och som var överallt i våningen. Honom blev jag aldrig allergisk mot, men bara mer och mer mot katter och hundar (när jag nu träffade såna).

  • fru AM
    BrudSommar2006 skrev 2010-10-19 17:34:32 följande:
    Hörrni, jag kan rekommendera er alla att vara lite restriktiva med graden av mjukiskläder och osminkning ni kör med hemma för man vet aldrig vem som ringer på dörren... bara ett litet tips av en med viss erfarenhet.
    TAck för tipset, BS! Jag är alltid sminkad efter 8 (innan dess öppnar jag inte dörren) och har om jag har mjukisbyxor bara mina allra finaste (och enda) från IcaMaxi i Trollhättan. Och har man riktigt mycket juveler i öronen så ser ingen byxorna förresten ... Känner mig safe.

    Ore: Ta minipiller. Mini-Pe. Och sätt larm på mobilen så du kommer ihåg att ta dem rätt tid. Lätt som en plätt. Fast jag förstår frustrationen över att det inte blev som du tänkt dig.


     

  • fru AM

    Snorkfröken: vilken skitdag för dig! Allt på en gång, liksom. Skulle vilja ge dig en gigantisk kram på riktigt!

  • fru AM

    Heja EA och Eskimån! (Vad är glassbåt - missade den diskussionen?) 

Svar på tråden Livets toppar och dalar