• fru AM

    Livets toppar och dalar

    Oupsie: men vilken jobbig människa (kompisen alltså). Du ska se att "what goes around comes around" och hon kanske går över tiden två veckor och du får barn tre veckor innan BF och sen blir det hon som får ta emot råd (välmenta och välformulerade - jag tror inget annat!) från dig!  

  • fru AM

    Nu har jag samlat på mig en lite hög av uppdrag jag ska göra ... inte alls heltid än så länge men betydligt mer än ingenting! Poff så växer självförtroendet! (och den minililla sajten fick godkänt med beröm av "chefen")

  • fru AM

    Oupsie: du ser ju på Ore exempel - det där med tidsförskjutningen kan ju hända! Och tack för hjälpen med [at] !


     


    Ore: Tack!

  • fru AM

    Alla andra har redan sagt det till dig Snorkis - men jag instämmer: jag blir inte chockad  eller förvånad eller mår dåligt av att du berättar om din "avundsjuka". Det är helt självklart att du reagerar så. Det är skönt att du berättar det! Du har varit med om det värsta - du måste tänka på det. Allt du berättar om dina tankar och känslor - för oss, psykotanten, maken, kollegorna - är en väg mot "tillfrisknande",  att hantera sorgen. Sorgen kommer alltid finnas där men den kommer ändra skepnad. Mycket beroende på hur mycket man bearbetar det som hänt, bl a i samtal med andra.


    Jag blir t ex tokig om folk blir stela och konstig när jag pratar om mina föräldrar och att de är döda, jag mår bäst när jag får berätta om dem som de var, utan försköningar, och hur de dog - utan omskrivningar. De blir liksom levande igen då - det är bara en bisak att de inte traskar omkring på jorden längre.


    Stor kram till dig!

  • fru AM

    Jag lovar dig Snorkis - du har aldrig varit i närheten av någon gräns för vad man "får skriva". Det du har varit med om är också en del av "Barnkarusellen". Och allt vi vill är att hjälpa dig så gott vi kan, med det vi kan göra, för att du ska må bättre. Du är en mycket önskad medlem av vår tråd!

  • fru AM

    september: trist med utebliven ÄL ... om det nu är så. Bra med läkartid!

  • fru AM

    Jättekul om du vill komma på brunchen Porchez!


    Nå - ALLA - när ska vi säga? Söndag 7 november?

  • fru AM

    Jag skickade nu ett föreslaget brunchdatum till alla trådisar som jag kunde se på FB så att vi bestämmer oss kvickt ... Men dtaljeran tar vi väl härinne - det är inte alla som har FB väl.

Svar på tråden Livets toppar och dalar