Inlägg från: passionsblomman |Visa alla inlägg
  • passionsblomman

    Livets toppar och dalar

    HEEEEEEEJ Sweeet!
    Oj vad kul att se dig!

    Vilket piss att du vantrivs på jobbet! Hoppas det dyker upp en förändring som blir en lösning snart!

  • passionsblomman

    Lappis, jo hon bekräftade att det ibland blir färre men bättre ägg med Menopur, men kanske mycket för att man då ofta kört korta metoden som kombination. Och korta metoden använder man ofta när det föreligger risk för överstimulering, då korta sällan ger lika många ägg som långa.

    Och Menopur har visat sig ligga något högre i äggkvalité-graviditeter, men att det fortfarande är individuellt. Och att långa metoden ligger något bättre i resultat än korta hos dem också.

    Jaja, jag fattar inte allt det här riktigt, men jag prövar gärna den här kombinationen.
    Så får vi se hur just min kropp svarar på den då.

  • passionsblomman

    Nenne, jag fick nya direktiv igår. Metoden är den långa-precis som förra gången, och jag är mitt i sprayandet nu (dag 7), så jag räknar med blödning typ i helgen och VUL i början av nästa vecka.
    Det är då förändringen kommer, då det blir kurs på Menopurs sprutförfarande, istället för Puregon som är jämförelsevis enkel i proceduren, med sin penna.
    Man tror att Menopur kan ge mig ytterligare bättre äggkalité vilket ju ökar chanserna.

    Lappis, jag fick en eskimå sist, men den har vi använt upp. Så detta återinförande (om det ens blir något) blir tredje ruvningen gillt för mig.

    Jag hoppas nå´t så in i bängen på att det skulle kunna bli någon eskimå även den här gången, eftersom vi verkligen inte har råd att köra hela den här processen igen. men en eskimå i frysen är ändå en chans till.
    Jag märker att jag bävar för den där gränsen "Nä, här var gränsen. Nu är det för tid och evigthet kört" Finge vi flera bra embryon nu, så skulle vi ju ha chanser trots att jag åldras liksom.

  • passionsblomman

     


    Lapinette skrev 2010-10-12 17:27:44 följande:
    pb - you never know ... jag fick ju "bäst" resultat på min sista IVF. Fem fin, fina embryon.

    Nä, tänk om man kunde veta.
    Det är som sköterskan på CvL sa; Om du visste vad man önsakar att man kunde lova alla par ATT det kommer att bli så att de får barn.

    Jag tyckte inte att jag tänkt så mycket på allt det här förut, men idag när jag pratade med sköterskan upptäckte jag att jag visst har en massa tankar och käslor där under ytan ändå. Det vaknade rätt mycket nu när Ninnis i andra tråden gjorde sitt ÄP igår och man sitter och pratar antal äggblåsor, ägg och befruktade etc igen.

  • passionsblomman

     


    Lapinette skrev 2010-10-12 17:47:56 följande:
    Jösses, skriver som en jäkla kratta ... bara för att man får ut en massa ägg som blir befruktade behöver det tyvärr inte vara så att man blir gravid. Det räcker med en lyckoträff!

    Ja visst är det så. Jag har en känsla av att jag skulle få viss panik ifall vi bara får ett enda ägg och vara skitledsen att det blev ingen eskimå, men tänk om det enda ägget vore Det Ägget. Då är ju det bättre än hundra eskimåer....

    Usch! Det är allt det här som gör att de här processerna tar en till gränsen för galenskap.

  • passionsblomman

    Hej Piggelin! Hoppas nu får en störtskön helg!

    Snorkis, ÅH vad glad jag blir att se att du har haft det bra och verkar så glad!!! Det måste ha varit som balsam för själen att komma iväg verkarr det som! Underbart!

    BS, diskmaskinsgubben har inte gått att nå på telefon på hela dagen idag heller, men en arbetsorder är lagd från firman för hans del och morgondagen. Men jag tror inget förrän jag ser det, för hittills har de verkligen inte imponerat.
    Bilen som fick dricka diesel häromsistens gick det faktiskt väldigt bra med. Den spruttar på hur bra som helst -tack gode Gud för det!

    Tinga, Jag är så glad för tumhållningar och stöd. Hur fasiken skulle man annars uthärda.

  • passionsblomman

    Sweet, jag har frågat efter dig flera ggr. Jag blir alltid så glad när du har tid att vara här. Du är en uppenbart fin tjej med massa bra i huvudet och hjärtat. Och jag vet inte din blogg, så jag kan bara se dig här! *hoppas du får mer tid att hänga*

    Vår tid för ÄP bör bli någonstans i månadsskiftet, beroende på när jag får min blödning nu av sprayen. Jag sprayar på dag 7 idag och sist fick jag vänta till dag 12 innan det blödde. Det skulle ju bli söndag då, ifall det blir likadant.
    -Fast vad fasen har hittills följt något mönster för min del? Utm mönstret av minus förstås, det brer ut sig över mina år som det fulaste tomtearmébroderi jag kan tänka mig. HALVA korsstygn, vad fan är DET att sy med?

    Brukar man inte säga något om tredje gången gillt? För isåfall borde det gälla för både EA och mig nu! *peppar mig själv*

Svar på tråden Livets toppar och dalar