Inlägg från: passionsblomman |Visa alla inlägg
  • passionsblomman

    Livets toppar och dalar

    Hallå där!
    nenne, vad kul att åka iväg och allt går sådär bra!
    Avslaget är väl en sådan där gerj som gärna kan försvinna utan att man känner minsta saknad. Sedan får man se hur ånga mens-fria månader man får....

    Heloise och Panzer ska flyttas till Gävle-de blev skickade till Akkis för att det var fullt på neo i Gävle. Det lite dåliga nu, är att fast Heloise är så nysnittad så fick hon inte ligga kvar på Akkis, ytan de fick ta in på lägehhnhetshotell där det bor en massa alkisar, och det är halkig trappa att försöka ta sig upp-och ned för när de ska åka till Elise.

    Porchez, vad mycket det händer i tillvaron! Skitbra att du fortsätter hos kuratorn. Man måste prata en hel del innan man fått ur sig det som är själva storyn så att säga. HEJJA!

    BS, på sonens förra dagis fick barnen inte vara med och åka skridskor förrän sista året de gick där. Och MVC-sköterskan avrådde från jjust skridskor till åtminstone 5-årsåldern. De pratade mycket om att balansen inte är färdigutvecklad och att barnen inte har ut så mycket av skridskorna innan de blivit större, utan tvärtomoftast gör helt fel och därmed ofta gör illa sig. Jag lägger ingen egen värdering i saken alls, men så var det där iallafall.

  • passionsblomman

    Porchez, den här älskar jag:


    ">



    Dn lyssnade jag på när jag skulle våga hoppa fallskärm själv för första gången.

    och många, många andra gånger sedan dess. Den får mig att känna livet i hela kroppen och en massa glatt och envist hopp.

  • passionsblomman

    Klockarbol, det är inte så bra alls faktiskt. Igår plockade jag äpplen från marken, men idag plockas det så lagom. Jag har riktigt svårt att båda sitta, böja mig och så vidare.

    Men men, jag känner ju huvudvärken lite mindre då...*försöker tänka positivt*

  • passionsblomman

    Klockarbol, jotack, ansträngd kan man kalla kassan, vi ska ju betala vår IVF, sprutorna och resan till Uppsala nu. Plus att räkningarna till bilverksatden är två, en på 6,5 och en på 4,5 tusen.
    Och så fyllde sambon 40, med matkostnader och presenter. Och hoppsan-vi köpte visst en matta, en tavla och väggplåtar också här under sensommaren.
    men hjälp måste jag nog snart ha med ryggen ändå. Det går inte att sitta här med er.

    Jag vet ju att man ska röra sig och inte bli liggande, och sitta är döden. Så jag vankar sakta omkring.

  • passionsblomman

     


    muggles skrev 2010-10-11 13:01:33 följande:
    PB: stackars dig som har ryggskott! Och alla bilräkningar Ligg på (med betoning på "på" och inte "ligg" ) diskmaskinsoperatören, enda sättet att få dem att agera fort är tjat tjat tjat. Den som skriker högst får först hjälp (är min erfarenhet).

    Tyvärr har nämnda diskmaskinsgubbe lyckats göra sig oanträffbar. "Numret kan inte nås för tillfället"
    Sambon är satt på jakten, för jag har hunnit bli så förbannad på alla hittillsvarande dröjsmål att jag inte ens gick ner och hälsade i fredags när han var här, för att inte bli på dåligt humör. Och jag har redan skällt på firman för deras dåliga serviceanda, så det är nog bättre att en ny familjereprestentant tar fortsättningen. Innan jag gör mig olycklig. Så skrikit högst har jag nog troligen gjrot flera ggr redan. Det rann av som vatten på en gås verkar det som. Eller, "ut som vattnet på vårt golv" kanske.

  • passionsblomman

    Värst av allt är att i förrgår kom sambon upp från källaren och sa
    -"det skramlar om tvättmaskinen..."
    -Äh, tänkte jag, det är nog inget.
    Men när jag stod och pratade med en förälder till sonens kompis ute i hallen och det började DÅNA och bullra som f*n helt plötsligt och hon sa
    -"VAD är det där? Har pannan rasat?"
    -Nä, men det har nog tvättmaskinen, för sådär brukar inte centrifugeringen låta...

    Så, OJ vad sugen man är att be diskmaskinskillen byta och bli tvättmaskinsgubbe! I synnerhet som lagningen av den första maskinen tagit över en månad och den fortfarande inte är i funktionsdugligt skick.
    Vi behöver tvätta om lite tidigare än en och en halv månad...

    Vad BRA allt går, eller hur?

  • passionsblomman

     


    muggles skrev 2010-10-11 13:33:03 följande:
    PB: det låter som att ni ska anlita en annan firma för att fixa tvättmaskinen (går det? finns det fler i byn?). Näe vad trist att allt brakar samtidigt!

    Jag ska definitivt kolla upp saken!

  • passionsblomman

    Nenne, jag är säker på att Nancy dragit i sig hela pippin. Jag har sett på när min ena katt svalt en mus från huvud till svans utan att lämna något. Fåglar burkar jag hitta vingfjäderpennor efter, aldrig näbbar eller fötter.

Svar på tråden Livets toppar och dalar