Inlägg från: passionsblomman |Visa alla inlägg
  • passionsblomman

    Livets toppar och dalar

    Jag älskar folk som kan det här med ordvrängeri!


    ">



    Jag vill också skriva roliga och sorgliga och fantastiska låttexter!
    Varför är man inte ett muskgeni!

  • passionsblomman

    BS, UNDERBART att höra att du hade en bättre dag!

    Byxor? få se nu...mina Fristadsbrallor som jag bara måste ha i trädgården kom jag inte i i april, men i maj gick det. (sonen är född i mitten av februari)
    Sedan har jag köpt väldigt många nya byxor. I allt strörre storlekar. jag hade 36 innan sonen, 38 efter och sedan har det bara burit utför. Låt inte det hända dig!

  • passionsblomman

    BS, men vilken dag! Ursäkta, men jag måste fnissa lite, för det där blev ju nästan komiskt. Inte ett tips av alla de där som blev rätt! Skulle gå att göra en skitrolig filmsekvens av. Fast inte så skitkul irl förstås. Särskilt inte den där delen om bilåkning och skrik i timme efter timme!

    Ore, jag hade blivit galen om min sambo glömde mig ute i en kvart. det är faktiskt rätt länge. "Vaffan trodde du jag ställde mig och bytte till vintrdäck medan jag ändå var igång eller?"

    Snorkis, gör som de andra säger och unna dig nya brallor!

    Oupsie, usch vilken slitig vecka! Jag skulle strunta i torkskåp. De kostar helt sjukt mycket att köra, så finns det i tvättstugan skulle jag definitivt hoppa det till förmån för förvaringen.

    EA, vilket jäkla skit med hojjen!

    Tinga, er middag igår lät verkligen underbar!

    Jag lagade en god pasta idag av sådant som råkade finnas hemma. Det blev trattkantareller, kyckling och purjolök som fick puttra ihop sig i grädde tillsammans med röd pesto, salt och peppar och sist i med halverade småtomater och grovsmulad fetaost. Färsk tagliatelle till det blev så gott att sambon närmast började joddla. Vilket inte vill säga lite eftersom han varit på uselt humör idag.
    Alltid kul när sådant man improviserar ihop blir gott.

    Annars har jag varit iväg en sväng och kollat en marknad i en av de närmsta tätorterna. Det var trevligt att gå omkring, men inget som hamnar på min tio i topp lista av mysiga marknader. För många stånd med samma saker i som andra också hade. 

    Skönt att höra att Telis är med på banan.
    Snaily, Ynglet kanske rockade järnet?

  • passionsblomman

    Vickan, på ICA här där vi bor har jag köpt mina formar.

    Piggelin, Å stackars lilla flickan och familjen!

    Här har vi en förkyld dag och sonen är hemma från skolan.

    Diskmaskinsgubben kommer aldrig fast han tisdag för TVÅ veckor sedan bad om ursäkt att han var så försenad för han hade haft influensan. Men han sa då att han skulle komma "i början av nästa vecka", vilket alltså innebar förra veckans början.
    Nu, i början av den HÄR veckan säger han "ja ojoj, men senast torsdag". Det är alltså mer än en och en halv vecka senare än han sa när jag efterlyste honom förra gången. Och DÅ var han redan försvunnen sedan länge. Eftersom han var här i v 36 och tittade på maskinen första ggn, så börjar mitt tålamogd tryta, så här en månad senare.



    Min tavla som jag ropade in häromsistens kommer inte heller fast jag betalade transporten redan den 14/9
    "Ja , jo, vi förstår, men det är så få varor som ska köras till ditt område, så vi hoppas på fler varor innan vi kör, men kan vi avtala nästa vecka?"
    Eh, ja eftersom det står att de levererar några dagar efter avhämtning och att avhämtning sker hos auktionsfirman 1-10 dagar efter betalning, så börjar det väl vara dags va? Annars ska de väl SÄGA vid bokningen att det kommer att ta längre tid än normalt.

    ELLER så kunde ju både diskmaskinsgubbe och transportfirma RINGA och meddela och beklaga att jag får vänta!!! För det är själva väntan under tystnad som gör mig irriterad.

  • passionsblomman

     


    viktualia skrev 2010-10-04 12:27:39 följande:
    Pantzerfaust - gissar att du tänkte lägga det inlägget i någon annan tråd... eller så har jag missat något stort... Oavsett så lät det dramatiskt och jag får önska er lycka till i dramatiken!

    Åh HERREGUD!! Ja, det är i "granntråden" det hör hemma, men Heloise är smygläsare som ngn gång ibland skrivit även här.
    Jäklar, jag måste ringa Panzer omedelgenast!

    Panzer, jag kopierar över meddelandet i andra tråden.

  • passionsblomman

    Ja, tre månader för tidigt är mer än lite dramatiskt och nu blir jag hur orolig som helst!

    Fy tusan! Och så säger folk -som min svärfar tex käckheter som "ja ja, barn har kvinnor fött i tusentals år" mmmm, och det har gått åt skogen massor av gånger i tusentals år också.

  • passionsblomman

    Tinga, visst var det tre månader för tidigt som Piff & Puff kom?

    Messade lite med Heloise nu. De ger visst värkhämmande och det starkaste hjälper lite, men det får hon bara ta ett dygn till så det kommer att bli neo hur som helst, eftersom de inte får stopp på värkarna. Hon är såklart förtvivlad.

    Klockarbol, hejja maken!

Svar på tråden Livets toppar och dalar