Inlägg från: passionsblomman |Visa alla inlägg
  • passionsblomman

    Livets toppar och dalar

    Åh Vänner! skit, nu missade jag ju dig! Kram ändå!

    Vicka, hälsa Parnassia och söta döttrarna så mycket!

  • passionsblomman

    Den som vill läsa hur det fortlöpt för lilla Elise är jättevälkommen att göra det i andra tråden. jag har pratat jättelänge i telefon med Heloise och lovade att återberätta så gott jag kunde och hon hälsar så väldigt mycket och tackar för all omtanke även från den här tråden.

    Tinga, Heloise säger att hon är extra glad för erbjudandet att prata med dig. Hon är övertygad om att hon kommer att vilja ta dig på orden när hon får möjlighet.

  • passionsblomman

    Tinga, jag ska fortsätta uppdatera även här har jag lovat Heloise, men det där jag skrev igår var ju helt moumentalt långt, så jag skickade över er dit istället...

    Men här kommer en annan sak:

    Jag har den stora äran att i mitt galleri presentera Elise, fotad av pappa Panzer kl 23:12 den 4/10, dvs endast en timme efter att hon kommit ut!

    Hon finns i mappen "för medlemmarna i min adressbok" och Heloise hälsar att båda trådarna så gärna får se henne, "för vi är så stolta över henne",

    så om du är trådis, försöker titta men inte ser, -hojta till så jag kan lägga till dig i min adressbok! Det är några stycken att hålla koll på i de här två trådarna...

  • passionsblomman

     


    start september skrev 2010-10-06 13:46:52 följande:
    Hojt! Vill så gärna se lilla Elise om jag får?Återkommer med skrivande snart, jobblivet snurrar så fort så fort och de gånger jag hinner in på arbetstid börjar jag gråta, förra veckan för Snorkis och nu för Elise. Rumskompisen har tack och lov varit ute båda gångerna.   

    Nu kan du se!

    Och ja FY vad det har varit mycket känslor sista tiden! Jag är helt matt!

  • passionsblomman

    Tinga, Heloise är uppkopplad och i granntråden nu! Jag tycker ni ska byta telefonnummer eller mailadress eller så, det LÄR vara en del ni har att snacka om.

    Och vilka glada nyheter hon har då! Lilla Elise andas själv idag, så hon har fått ligga på mamams bröst. och på tal om bröst, så rinner mjölken till för fullt! *studsar av glädje*

  • passionsblomman

    De som vill läsa Panzerfausts berättelse om hela den här upplevelsen rekommenderas att läsa det han skrivit genom Heloises konto nu vid midnatt. *ståpäls*

  • passionsblomman

    Jag har fått något slags ryggskott.
    Har haft ont i ryggslutet ett bra tag, men när jag kl 6 i morse rusade upp för att sambon skrek rakt ut nere i köket, så knyckte jag uppenbarligen till något. Nu kan jag inte vare sig sitta, ligga eller stå utan att det gör skitont.
    Jag som tyckte huvudvärken, som redan på spraydygn 2 har infunnit sig, räckte gott och väl. *pip och gnäll*

    Varför sambon skrek?
    Jo, för igår stängde han ena halvan av dubbeldörrarna mellan köket och salen (fråga mig inte varför-den har alltid stått öppen)
    Imorse när han med raska steg och i mörkret gick ut i köket, hade han alldeles och helt förträngt denna stängning. Med en rejäl smäll och en redigt schysst bula i pannan som följd. Och ett avgrundsvrål.

    Joråsatte, så kan man också starta sina dagar. Man känner ju att man lever iallafall.

  • passionsblomman

    Tack Tinga!
    Apropå klädpratet, så berättade Heloise precis i andra tråden att Elise gör sådana framsteg att personalen nu pratar om att de "ganska snart" kommer att flyttas till Gävle.
    De har visst tagit bort slangarna till naveln nu, så nu kan tösen ligga på mage.

    Ett blåsljud på hjärtat-som visst ska vara vanligt bland flertalet neo-barn-håller på att kollas upp.

Svar på tråden Livets toppar och dalar