Inlägg från: passionsblomman |Visa alla inlägg
  • passionsblomman

    Livets toppar och dalar

     


    Fru E skrev 2010-10-04 13:35:50 följande:
    PB-jag tror att Piff&Puff kom tidigare än vecka 29, 27-28 kanske MEN läkarna är otroligt duktiga idag och många klarar sig fint även om det såklart är en kämpig tid som man vill vara utan.

    Ja, är man beräknad till att komma på julafton, så borde man ju rimligtvis ha det bäst i magen tills dess.

  • passionsblomman

     


    Fru E skrev 2010-10-04 13:49:08 följande:
    Naturigtvis är det så men menade mer att det oftast går bra ändå

    Ja jag fattar vad du menar,  och visst måste ju lilla Jullan ha hunnit bli större än Piff & Puff också. Jag blir bara så jäkla orolig. Jag tycker det är så många draman hela tiden nu. Usch! Kunde inte Heloise -som ju precis fått HP beviljad, få gått hemma den här hösten och förbereda sig i lugn och ro. Jag menar, även om allt nu går jättebra så blir ju det här ett trauma i sig. Ingenting blir ju som "vanligt".
    Panzer som just börjat på nytt jobb, avståndet mellan Gävle och Akkis...hela jäkla världen måste ju vändas upp och ner nu.

  • passionsblomman

    BS, japp, Panzerfaust är en man och han är gift med Heloise. Det är deras första barn och  nu messade han just att det blir snitt idag eller imorgon med allra största sannolikhet.

    Tinga, jag ska vidarebefrodra det. Jag är säker på att de kommer att ha saker de vill dryfta med någon annan som vet vad det handlar om.
    Själv blir jag helt darrig av oro, den här bebisen är ju lika väl följd-fast i andra tråden då, som alla bebisar här. Det FÅR inte gå dåligt med lilla Jullan. jag tycker gränsen för hemskheter är passerad för länge sedan.

  • passionsblomman

     


    fru AM skrev 2010-10-04 16:44:20 följande:
    Det är alltså inte jag utan wonderwoman bara så det är sagt ...

    Ja? Är inte det samma person?

  • passionsblomman

    Apropå Ynglet och andra inneboende och akutläget som uppstått för Panzer och Heloise: Jag tar gärna emot en liten BF-lista på de som är på G nu, för jag har verkligen tappat kollen här! Snigel, vilken vecka är du i? Och när är BF?

  • passionsblomman

     


    viktualia skrev 2010-10-04 18:00:04 följande:
    PB - det värsta med sådana där för tidigt födda är ju att man måste hålla tummar så himla länge.. själva födelsen är en sak.. men sedan handlar det om alla utvecklingssteg... usch....  får flaschbacks till när bästisens son kom till världen.. hm.. huuuu....

    Ja. Precis det är det som är det värsta.

Svar på tråden Livets toppar och dalar