Inlägg från: passionsblomman |Visa alla inlägg
  • passionsblomman

    Livets toppar och dalar

    Snigel BF 6/12

    Oupsie BF ?/2

    Alltås Oupsie, det där låter outhärdligt!

  • passionsblomman

    Klockarbol, du hör till dem som, även när du berättar om jobbigheter, får mig att börja skratta. (Ta det på rätt sätt.)

    Parnassia, usch vad meckigt med spiralen!

    Lilla Jullan kommer att plockas ut medelst kejsarsnitt nu ikväll. Läkarna vågar inte vänta längre.

  • passionsblomman

    BS, jag vet inte. Har bara fått korta sms med gråtande gubbar. Jag gissar att det har med statusen på bebisen att göra, eftersom både vattnet gått och värkarbetet är så envist.
    Att de skulle låta någon föda vaginalt så tidigt som i v29 tvivlar jag på. Skulle tro att snitt är "standardförfarande" då? , men allt detta är bara antaganden fårn min sida och kan vara hur fel som helst.

  • passionsblomman

    Tinga, ja du om någon vet ju.
    Det är så mycket i det hela som kanske är smått i slutänden typ "bara bebisen lever och allt går bra så är allt annat oviktigt", men jag tänker att de måste ju känna sig HELT blåsta på en hel jäkla fjärdedel av att vänta barn. Oförberedda, inslängda i något helt annat än det väntade och med en total känsla av surrealism "det ska inte vara så här" och oro och hjälplöshet i kubik.

    Och alla frågor med hur blir det nu, amning, föräldraledighet, jobbet, allt måste ju bara vara kaos!

    Åh, jag kommer aldrig att kunna somna inatt tror jag. Jag är helt rastlös.

  • passionsblomman

    Hallå tråden!

    Jag blev ganska rörd av att hitta flera av er i granntråden nyss.

    Eftersom Panzer själv ligger bakom att vi pratat om dem här också, och att allt står i andra tråden, så kan jag likaväl berätta om messet jag fick kl 04.07 i morse:

    "Lilla Elise föddes 22.50, hon är 40 cm och väger 1 234g. Elise hade båda lungorna fulla med var och höll på att kämpa förgäves för sina första andetag innan neonatalteamet räddade henne. Läget just nu allvarligt men stabilt"

  • passionsblomman

    Oupsie, ja visst är det starkt?

    Heloise och Panzer hör ju för mig till dem jag känt längst och bland de första jag träffade irl. De har en av mina kattungar (inte unge nu längre då) hemma hos sig och Panzer syrra har två kullsyskon. De är de enda som varit hos mig i min lilla stuga, precis när vi hittat det här huset och stod i flyttartagen.

  • passionsblomman

    Just det, Mugglan, gött att se dig och att du pratar om symptom-inte blod.  Jag började noja lite över dig igår när jag inte kunde komma på vilken dag jag såg dig senast. Nu är jag lugn igen.

  • passionsblomman

    Oupsie, jaaa det börjar vara en del man hunnit dela vid det här laget. Och ni vet ju alla här hur det är, man har hängt med sedan det var blomsorter till brudbuketten som diskuterades, till bröllopsbilder, plusjakt och allt däremellan.

    Och nu sitter man här helt jäkla hjälplös och till ingen som helst nytta.

Svar på tråden Livets toppar och dalar