Inlägg från: Snorkfröken77 |Visa alla inlägg
  • Snorkfröken77

    Dagens sjukaste förresten som jag måste berätta om var ett telefonsamtal till min privata mobil strax före lunch. Jag noterade att det var ett nummer från hemorten och svarade. Personen i andra änden presenterar sig som diakon xxxx från min hemort, jag fattar ingeting och börjar hinna fundera på om det blivit något knas med S grav? Sedan säger diakonen bara hur måååååår duuuuuuuuu? Jag fatttar ingenting och säger att jag är ledsen men jag förstår inte vad du vill, känner mig obehaglig till mods. Då pressar diakonen fram att ja, din bebis dog ju här för ett tag sen. Då blir jag upprörd, personen vill alltså ringa och fråga hur jag mår 5 månader! efter vi förlorade henne? Jag svarar att jag mår inte bra med jag har haft stor hjälp av en psykoterapeut. Vad tror personen jag ska svara på telefon med en helt okänd människa? Vad bra svarar diakonen då och låter inte bekväm alls. Sen frågar diakonen om jag är själv? Jag fattar ingenting då heller först, efter en stunds tänkande så fattar jag att personen menar om jag inte har en partner, jag svarar då att jag är gift och blir ännu mer irriterad (om människan nu skulleta sig omaket att ringa mig kunde hon inte tagit reda på det då?) Vad bra svarar personen igen, ingen fråga hur maken mår och har det. Sedan säger diakonen att hon förstår att det här kan riva upp sår när hon ringer men att hon brukar göra det när något sådant här har hänt. Jag visste inte vad jag skulle svara. Om personen ville hjälpa skulle hon väl ringt för 5 månader sen! Inte nu! Och med tanke på hur liten ort vi bor på så är det inte så att diakonen varit upptagen med annat, kan knappast tro att det hänt så många andra dramatiska saker så personen inte "hann" ringa på 5 månader! Snarare var det nog så att det var jobbigt och personen hade skjutit på det. Jag sa till diakonen att jag tyckte inte det var någon bra att föra det här samtalet just nu eftersom jag var på jobbet. Då svarar personen typ att nu vet jag ju att det är ok, god fortsättning!

    Jag var tvungen att kolla upp numret om personen verkligen ringde från svenska kyrkan så chockad blev jag av personen extremt oproffsiga bemötande, och det stämde tyvärr. Jag hade inte höga tankar om kyrkan innan, det här spädde bara på min åsikter, usch! Förlåt om jag trampar någon på tårna nu, men den här människan borde inte få prata med folk överhuvudtaget.

  • Snorkfröken77

    Vickan - Oj, 1600-talet! *imponerad* "Min" myndighet är ju alldels färsk, men det är ändå några gamla rävar där. Fast jag har mest fått kommentarer från yngre, märkligt.

  • Snorkfröken77

    Muggles - Härligt med mage som växer! Kommer ihåg när du la ut kortet på din mage i v 14 var det va? och då konstaterade jag att jag nog hade större eller lika stor då...shit vad fort stor jag blev den här gången! Men min mage hade ju aldrig blivit platt och fin som din emellan. Förra gången längtade jag efter att få en mage och tyckte det var så seegt, nu vill jag helst inte visa att jag är gravid och magen är jättestor redan...Så typsikt, aldrig är man nöjd. Jag vill gärna se mer kort på din mage nu efter tillväxtspurten!

  • Snorkfröken77

    Cicci - Ja, jag blev riktigt upprörd när vi lagt på, berättade för min vän och kollega och hon blev lika upprörd hon och  ville genast ringa och fråga ut personen som ringde hur hon tänkte när hon ringde.  Jag tackade nej till det   Desserten är som sagt jättesmaskig! Behöver ju inte vara avancerat för att vara gott Skönt när det är normala ingredienser också så man slipper jaga land och rike runt för att hitta en kolumbiansk sockerlagsinlagd vaniljstång handplockad av apor, eller nåt sånt...

    AM och Cicci - Jag vet precis vad båda ni ska göra om ni känner att ni vill göra något nytt, skriva era memoarer! Jag skulle stå först i kön för att få köpa! Jag gissar att AMs skulle man läsa och sucka hänfört vilket spännande liv och nog gråta en skvätt medan i Ciccis fall skulle man nog också sucka hänfört och antagligen rodna en hel del också

  • Snorkfröken77

    Vickan - Sjävklart finns det bra och mindre bra människor inom alla typer av yrken, men man hoppas väl lite mer på dem som ska vara "själavårdare". Trist iaf att hon var så totalt osmidig. Men jag tror iaf inte hon ringer igen och det är jag glad för

  • Snorkfröken77

    Cicci - Skriv! Skriv! Skriv!

  • Snorkfröken77

    Cicci - Lockar du med smaskiga historier så måste jag ju bara komma Det vore trevligt att träffa alla er om det blir en stor-date i vår igen?

  • Snorkfröken77

    Nu ska jag blåsa håret och krypa till sängs med några avsnitt av Big Bang Theory, älska Sheldon!

  • Snorkfröken77

    Muggles - Jag vet inte vad jag ska skriva, ord blir lätt så futtiga i sådana här situationer. Jag lider med dig och tycker någonstans att nu får det fanimig vara nog med sådant som kan gå fel. Hur livet vara så jävla orättvist?! Jag hoppas såklart att en operation ska gå att genomföra och med bra resultat. Jag skickar mina varmaste kramar till er och tänker på er. Herr snorkis hälsar till er.

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!