Inlägg från: Snorkfröken77 |Visa alla inlägg
  • Snorkfröken77

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Frullan - Tårar verkar det finnas oändligt av tyvärr.

  • Snorkfröken77

    Jag ska ringa BM imorgon och be henne försöka hitta hjärtljuden för nu har jag rejäl ångest.

  • Snorkfröken77

    Hej hej,

    den "lilla" ångesten jag kände igår kväll eskalerade på ett oroväckande vis och i morse tvingade maken mig att kontakat spec mvc för att få ett UL då jag lyckats göra honom orolig också. Tog en chansning och ringde på ett nummer där man egentligen bara bokar om tider, lyckades få fram vad jag ville och bröt sedan ihop, den stackars sekreteraren sprang och hämtade en BM som jag fick prata med, fick hulkande ur mig hur jag kände och hon fick veta hela historien, hon sa att jag kan nästan lova dig att allt är ok men kom hit på en gång så gör vi ett UL så du blir lugn. Så jag kontaktade maken och sen åkte vi direkt. Väl där var det bara att gå rakt in, vi behövde inte ens sätta oss ner i väntrummet. Vi pratade lite mer och jag förklarade att jag inte känt ett smack och att jag gjort det med S vid den här tiden. Hon tittade och där var ett levande foster! Den hade växt och såg ut att må bra, låg på knä med benen i kors Gud vilken lättnad det var, så jag grät ännu mer, undrar hur många tårar jag kommer fälla den här graviditeten. Hon konstaterade även att moderkakan var i framvägg (!) det var därför jag inte känt något än, hon gisssade att jag skulle få vänta tre veckor till innan jag kände något. Hon kollade så noggrant hon kunde och berättade även att om de sett att fostret sett fint ut på KUB så var det extremt ovanligt att något hände mellan v 12 och 24. Nu vet man ju med facit i hand att även de ovanliga fallen inträffar så sånt lugnar mig inte längre. Hon tog även två kort som hon skrev ut åt oss och gav oss utan att ta betalt. Hon klappade om mig och sa att hoppades att jag kunde vara lugn till RUL nu. Sen gick vi ut och hon fixade en tid till det direkt. Tack gode gud för omtänksamma människor! Och Araben lever nu ska jag försöka vara lugn till RUL.

  • Snorkfröken77

    För övrigt röstar jag på den första klänningen AM, i mörkcerise med några dramatiska örhängen!

  • Snorkfröken77

    Ja, jag är så tacksam, vet inte hur många gånger jag tackade henne för att vi fick komma dit!

    MSW - Du hade rätt angående min BM hon sa det till mig förra gravididteten, jag har inte pratat med henne nu. Men den här BM på spec MVC sa samma sak, att det var ingen idé ens att försöka leta hjärtljud för risken är att man inte hittar dem.

  • Snorkfröken77

    Blomman - "made in Egypt" jag tror att det är en lillebror, maken också, får se på RUL om vi har rätt.

  • Snorkfröken77

    Tack Vickan! *kram* Jag återkommer när jag lyckats skjuta iväg knappen över magen på kappan!

  • Snorkfröken77

    kängu - Jag har ju lite kontakter med ett gäng trevliga brittiska damer, de säljer sina väskor om de ångrat sig eller tröttnat, de brukar dyka upp någon Alexa då och då. Vill du att jag håller utkik?

  • Snorkfröken77

    Hattsi - Håller med de föregående talarna, sök jobbet! Jag visste ju inte att jag var gravid när jag sökte mitt jobb och på intervjun var jag ärlig och berättade hur det var, jag valde dock att ta upp det sist så att det inte skulle överskugga intervjun på något sätt.

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!