• muggles

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Hur stort är ett vargrevir? Jag läste den där artikeln till frukosten imorse och tänkte "måste man gå på hundpromenad just där" men om reviret är väldigt stort kanske man måste det. Jag undrar ibland varför vi svenskar är så emot just vargar som vilda djur. Det finns ju ingen större opinion för att skjuta alla björnar tex, och en och annan möter ju björn i skogen också - och de är ju ännu farligare för människor.

  • muggles

    Idag hade jag eg en lunch inbokad inne i stan men kände inte för att sitta i en lägenhet när det ska bli finaste dagen på hela veckan, så jag avbokade den (på ett fint sätt). Ska bara vara hemma och njuta på altanen tänkte jag.


    I tvillingtråden som jag hänger lite i har ett par enäggstvillingar ploppat ut - och jisses vad lika de var!!! De hade gjort så som vi funderat på att man kanske måste - ha ett band runt handleden på dem för att veta vilken som är vilken tills man lär sig se skillnad...

  • muggles

    Lappis: läge för "format c:\" kanske?! Annars får du kanske ta bort lagrade bokmärken i browsern också...

  • muggles

    Lappis: jag brukar förresten exportera alla mina bokmärken till en fil och sedan importera dem varje gång jag byter dator (vi får ny dator vart 3:e år). *tips*

  • muggles

    Lappis: ja jag skojade bara. Format c formaterar om hela c-disken (har man partitionerad disk måste man formatera även de andra partitionerna).

  • muggles

    Ore: ni får äta Kinderägg!

    Nu är jag tillbaka från VC som konstaterade att lock för örat är grav-relaterat och ingen vaxpropp iaf. Hon undrade om jag prövat att hålla för näsan och tryckutjämna och det hade jag ju inte. Det funkade - kände mig rätt korkad som inte ens testat det Nåja, så länge jag hör på ena örat så funkar det ju.

    Annars mår jag rätt hyfsat idag. Förra natten var jag uppe 6(!) ggr på toa men å andra sidan hade jag inte så ont i fogarna.

    Jag längtar galet mkt efter bebbarna nu - vill ha ut dem och få gosa, gå barnvagnspromenad mm! Snart snart... Jag som hela tiden sagt att jag tror de är ute till påsk får nog revidera, känns inte alls som att det är på gång. Men jag tror och hoppas att Ada har fixerat sig för magen har sjunkit ner en del. Igår fick jag en magkomplimang av en okänd människa ute på gatan utanför huset "Vilken härlig mage!" så hon när hon gick förbi  Det är såå mkt trevligare att höra att man har "härlig" mage istället för att få höra "tjenare tjockis" (som en del manliga bekanta vräker ur sig).

  • muggles

    Jag vill göra en påsktårta - ngn som har ett bra genomtestat tips?

  • muggles

    Lappis: inte snällt att formatera hårddisken, skulle jag aldrig gjort. Och lite korkat att inte sparar jobbrelaterade saker. Själv har jag bara jobbrelaterat på nätverksdiskar som det är automatisk back-up på, så det hade iofs inte gjort så mkt om jag hade formaterat om hårddisken, men jag är för lat, lämnar allt sådant till IT-avd när jag lämnar in min dator

  • muggles

    AM: nja så despo är jag inte, men hade någon bjudit så hade jag nyfiket smakat

  • muggles

    Tinga: wow, den låter fantastiskt god och Limoncello som är en favorit. Dock lite för avancerad med tanke på tillståndet nu. Att baka muffins är på håret just nu... Jag vet ett recept jag såg förra året med lemoncurd-fyllning på botten gjord av riven mandelmassa och ägg tror jag, och så jordgubbar på som såg gott ut också. Men det finns ju inte jordgubbar än.

    AM: ser också god ut men för avancerad för mig. Usch vad tråkig jag låter nu

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!