• muggles

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Men Snorkis: är inte du typ i v36 nu? Det vär väl absolut ingen fara med lungorna då. Och kuvös ska det väl heller inte bli fråga om, max värmedyna. Ja jag vet inte, men det intrycket har jag fått iaf efter all info vi har fått. Men jag kanske har fel... Jäkla oempatiska läkare! Jag är såå glad för dem jag träffat på här i Gbg på specialen!

  • muggles

    BS: det är katastrof med henne tyvärr. Orkar inte dra historien här.

  • muggles

    Är inte Ciccis Vickevire född i v37 förresten? Han låg väl inte i ngn kuvös vad jag minns. Han fick väl sola lite men det är det ju många barn som får...

  • muggles
    Ninnnis skrev 2011-06-13 19:56:34 följande:
    Smygläsare från granntråden kikar in och tror att Snorkis är i v. 37+0 idag, eftersom jag är ganska säker på att vi har samma BF (3 juli).

    Styrkekramar till Snorkis och hoppas ni får snitt så snart som möjligt.

    *smyger ut igen*
    Ok. Och jag födde ju i v 37+0 och ingen av mina tjejer hade någon som helst problem med andning el annat. De fick apgar 9 10 10 (precis som Moa), skrek omedelbart vid födseln mm. Knäppläkare...

    Vänner: "skönt" att höra att Prinsen också snackar i parti och minut. Jag håller på att bli galen på Moa ibland Mundiarré kan man kalla det. Som maken säger: men vet precis vad de tänker för det finns inget filter alls, allt kommer ut. Och man måste bekräfta allt också, annars upprepar Moa det i all oändlighet. Kul att det var bra på Karnelund!
  • muggles
    Fossing77 skrev 2011-06-14 12:43:50 följande:
    När jag väntade Mira sa de att man inte stoppar en förlossning efter v 36+6 för då räknas barnet som fullgånget :) så heja snorkis!
    Och här i Gbg stoppar man inte förlossningen efter v35...

    Snorkis: aha så det var pga snitt de kan få problem med andningen - då förstår jag bättre. Skaffa öronproppar förresten! (Det hade jag med till BB kan jag säga...)
  • muggles
    Lapinette skrev 2011-06-14 16:48:52 följande:
    Har hört att får man ett snällt första barn så brukar man få igen det när man får sin andra .. men vad fasen vet jag i denna fråga . Kör, kör så det ryker! Själv har jag faktiskt börjat fundera på om vi ska skita i alltihopa. Börjar bli en sån där som undviker barn så mycket som möjligt istället.
    Och för oss är det tvärtom - A och B är mindre jobb än vad Moa var ensam, tycker jag (sedan hjälper väl rutinen lite också). Inte för att inte Moa var snäll men hon sov ju så förbannat lite.
  • muggles
    Snorkfröken77 skrev 2011-06-14 19:41:49 följande:

    Hallå där ute i sommarnatten!


    Bara några få sammandragningar, visserligen med drag i men inte speciellt ofta. Får se vad CTG säger sen. Ingen rumskompis inför natten, jag njuter för fullt! ska kolla på säsongspremiär av SYTYCD


    Usch vad jag saknar maken och kissarna!


     


    Du får väl köra lite smyggympa på rummet (utan att doktorn ser)! Upp och stuffa med dig så ska du se att de drar igång!
  • muggles

    oooooooooooooooooohhhhhhhhhhhh - grattis snorkisfamiljen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *ryyyyyyyyyyyyyyyyys*

  • muggles

    Jag blir alldeles rörd av att läsa om er på BB Snorkis!

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!