• muggles

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Vickan: kolla din inbox...

  • muggles
    start september skrev 2011-08-26 09:11:18 följande:
    Och peppar peppar, två blöjfria dagar! Hon bestämde sig själv på förskolan, bad om ett par trosor och sen har det gått bra med en endaste olycka hemma när det var för roligt en gång. Hon vill själv vara blöjfri på natten men det vågar inte jag eftersom hon vill ha välling också.
    Grattis till framgången! Moa ville också vara blöjfri på natten snabbt efter att hon blivit det på dagen och vi lät henne vara det (vi var skeptiska till att det skulle funka men det gjorde det!). Ni kan ju ge henne kvällsvällingen minst en halvtimme innan läggdags och sedan inför ni "kvällskissen", den som man gör innan man lägger sig. Så har vi gjort och det har funkat super.
  • muggles
    Liten med Mindre skrev 2011-08-26 11:14:12 följande:
    Brevlåda - någon som har en käck modell att rekommendera? Inte snordyr, men låsbar, lite rymlig och den ska inte ta in vatten.
    Vi har Flexbox: www.flexbox.se/postlada-lovisa.html. Motsvarar vad du är ute efter.
  • muggles
    nennesjuttioåtta skrev 2011-08-29 10:27:18 följande:
    En hemsydd sexgunga i marimekkotyget unikko
    *gilla!*
  • muggles

    Vad ska man hitta på idag? Fick mess om öppna förskolan av en bekant men vet inte om jag känner för att flänga dit... Fixa hemma? Har ingen inspiration. Borde åka till leksaksaffär och köpa present till Moas kompis, kanske får bli det.

    Japp vi hade kalas för Moa i helgen. På söndag ska vi ha dagiskalas, ser jag inte direkt fram emot men måste bjuda igen. Som tur är är det inte hela avdelningen utan bara de 4 barnen i hennes årskull... Sedan i slutet av sept är det dop så vi börjar bli rejält trötta på att ordna kalas nu...

  • muggles

    AM: lät supergott verkligen! Har sparat ner dem i mitt BT-receptdok Fisken lät som LCHF? JAg kör hårt med det nu och det har gett resultat = -2kg på 4 veckor. Yes!

  • muggles

    Fasen jag får ingen ordning på sovtiderna. När jag lämnat på dagis hade Ada somnat i vagnen medan Beda vaknade så fort vi kom hem. Hon var vaken ett bra tag och somnade nu för en halvtimme sedan. Nu är det matdags - ska jag väcka henne då när hon äntligen somnat? GAAAAHHH!

  • muggles

    AM: varför är löinser inte lchf? Nyfiken...

  • muggles

    Liten: jasså innehåller bönor och linser kolhydrater??? Hade jag ingen aning om. Där ser ni hur opåläst jag är... Tur jag inte kör strikt Idag pimpade jag min kycklingfilé med sallad med lite vindruvor - det är inte tillåtet tror jag hehe

  • muggles

    Liten: oj jag trodde man åt bönor/linser för proteinets skull - där ser man...

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!