Inlägg från: sweetstreet |Visa alla inlägg
  • sweetstreet

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Vickan,


    nej jag ska inte skriva mer här Men blev bara så otroligt chockad eftersom jag inte kände till något alls av detta innan!

  • sweetstreet

    Å vad avis jag är på er Tråddejt!!!!!


    Är det verkligen INGEn som råkar ha vägarna förbi New York snart??????????

  • sweetstreet
    snaily skrev 2010-12-03 20:04:09 följande:
    Fasen - jag som tänkte knipa 4000! BSJa, och varmis såklart! Nä, På spåret och fruktsallad nu!
    Men OJ det var ju JAG som tog det!?! Utan att ens satsa....!
  • sweetstreet

    Vill mest skicka en kram till klockarbol och Oms och Snorkis!!!


    Och tacka telis för tipset om bananerna!!!


     


    Nu ska jag gå och lägga mig!!!!

  • sweetstreet

    Cicci och Vickan,


    sedan vill jag mest säga att jag absolut inte vill skriva mer om det hela (you know what) här inne nu när jag insett vidden och allvaret. Jag blev nog mest väldigt chockad. MEN TACKSAM över att PB faktiskt delade med sig av det lilla hon visste. Jag känner det inte alls som "sladder" i största allmänhet eftersom jag ändå känner att jag har en relation (om än liten) till vår Trådis  /vi har ändå hängt här nästan lika länge och jag har träffat henne IRL samt haft mailkontakt tidigare) och jag blev verkligen seriöst oroad. Så jag var faktiskt tacksam att PB ville dela med sig av den lilla infon hon hade. Även om den i nuläget är "gammal" och inte uppdaterad. 


    Men nu ska jag inte skriva mer om detta. Ville mest förklara och som sagt jag hoppas att det hela löser sig och att jag även kan få veta ifall ngn annan här inne av hennes trådvänner får reda på om det gått bra.

  • sweetstreet

    Jag är som sagt en som höngt i tråden nästan sedan dess begynnelse. Inte lika länge som FruLLan (trådstartaren), Cicci, Koko, Lappis och några till, men halkade in här när vi fösökte få barn och då hade väl tråden funnits i ett par månader tror jag. Försökte i nästan 2 år innan vi fick vår lilla tjej! Är gift sedan 2006. Frieriet var också dätt odramatiskt. Maken (då pojkvännen) och jag var här i NYC för jobbintervjuer och då började vi prata mycket om framtiden. Såklart. Jag hintade vääääldigt mycket om att ett frieri vore skoj....  


    Så sista kvällen var vi på en italiensk restaurang och jag hoppades att det skulle ske. Men tyckte inget hände. Så tja, efter varmrätten frågade JAG helt enkelt. hahaha! Tålamod är inte riktigt min grej. han sa då att han tänkt fria till desserten!!! Well well, jag hann först men det var mest skoj! Så i våra ringar står verkligen exakta adressen.... Lite roligt är att vi passerar den restaurangen ofta nu för den ligger faktiskt i det som numera är våra hemkvarter!


    Vad gäller resten så är det nog Saltlakrits före Choklad, men ska det vara det senare så gillar jag det mesta som INTE är Amerikansk choklad för den är SKITÄCKLIG rent ut sagt! Blä för Hersey!!!!!


    37-38 och ja vad är det mer man nu ska veta...?


    Kommer inte på mer för tillfället.


    JO kan även säga att bortskämda katter DET vet vi allt om! Vi handlade nyligen två speceille uppvämda sängar till våra!

  • sweetstreet

    Muggles!


    SKITCOOLT att du känner så mycket redan!


    Och ja vad ska jag säga om storyn till Nenne,....?!?

  • sweetstreet

    Tinga,


    vad härligt att op gick så bra. Skönt!


     

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!