Inlägg från: sweetstreet |Visa alla inlägg
  • sweetstreet

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Lappis,
    vill passa på att skicka en massa gosiga varma kramar till dig! Jag tycker det är sååå jälva dåligt att ni inte kan få ert lilla barn av tomten i år!!!!!!! 

  • sweetstreet

    Lappis,
    jo jag blir lite ledig över julhelgen. tar mig ledigt då. Men sedan har jag en "dead line" i mittten av januari för mnin artikel. Alltså bara en "del-dead line"  men måste ha ngn form av utkast då så jag MÅSTE läsa och skriva myyyyycket NUUUUU!. Ojoj!
    Men som jag skrev här förut så känns det samtidigt roligt och jag känner mig taggad så det är rätt mycekt av positiv stress trots allt.
     

  • sweetstreet

    AM,
    grattis till telefonen!
    Jag själv är sååååå nöjd med min iPhone som jag köpte i somras. Efter åratal av tjat från maken....  

  • sweetstreet

    Förberedelser inför julen har jag inte gjort direkt. mer än bakat pepparkakor som alla redan är slut. Samt lussekatter så en del av dessa ligger if rysen. men tja, mat får det bli senare. Vi kommer troligen vara bara maken jcg och dottern på julafton i viklet fall. och sedan blird et knytis med vänner här på juldagen. Ska bli jätteskönt med en såpass avlsappnad jul faktiskt!!!

  • sweetstreet
    fru AM skrev 2010-12-17 17:43:21 följande:
    Själv vägrar jag köpa iPhone (lite av princip numera) - min make och massor av kompisar har och hyllar och jag kallar dem iPhags ...

    Min lilla godbit heter Sony Ericsson X10 Pro  ... Ligger och laddar - snart får jag leka med den!
    Hahaha! Jag förstår dig faktistk!!!!
    Men jag tycker verkligen den är sjukt bra och eftersom hela vårt hem är mer eller mindre Appledesignat haha så passar det bra med iPhone. Den är kompatibel med datorn och TVn nu!
    Så jag kan använda den som remote till Tvn vilket är himla snajsigt! Eller direkt visa bilder eller filmer från den på TVn också najs!
    Jajajaaaaaa. teknikens under.
    Framförallt ärden super för Lill-Skruttan kan kolla film eller annat på den när man är ute på srång. VÄLSIGT convenient i vissa sammanhang måste jag säga!  
  • sweetstreet
    Lapinette skrev 2010-12-17 17:32:54 följande:
    Ja din make verkar gilla Apple Sweetan! Och vad skönt att det blir lite ledigt iallafall. Själv känner jag ett stort behov att tanka batterierna efter ganska så mycket jobb den senaste tiden.
    Heheeeee! Japp! Minst sagt!
    Själv är jag också rätt såld måste jag säga. Bra datorer, inte så mycket problem med virus eller annat. iPaden är super! Snygg design på allt från datorer till ipods! Well.... you name it.
    Jag är rätt såld själv också nu måste jag säga. Om jag fick välja skulle jag aldrig gå tillbaks till en PC igen t ex.  
  • sweetstreet

    Nu ska jag gå och mata mina celler!

  • sweetstreet
    Hattis skrev 2010-12-17 19:17:36 följande:
    ... och DÄR kopierade jag ÄNTLIGEN fondantreceptet! Ha

    i-Phags är ordet för dagen! Fast av din beskrivning, Sweetan, så låter det faktiskt inte så dumt

    Preventivmedel - Är själv tillkommen trots kontrollerad kopparspiral och skulle därför aldrig lita på en sådan. Känner flera som blivit till på så vis. Kanske fungerar de bättre idag Tycker att det verkar jätteläskigt att ha en sådan också, vad modiga ni är! Pessar - skulle nog inte funka här, jag har tom svårt att använda tampong. Jaja, checkar av en fördel med svårigheter att få barn...
    Jag är med GLÄDJE en iPhag!!!!!
  • sweetstreet

    Muggladn var glad att granen kostade 260!
    Haha vi betalade sjuuukt mycket för vår LILLA gran! bara att konstatera att på manhattan får man betala Manhattanpriser. även för granarna. Vår lilla kostade 90 dollar!!!

    MEN den är jädrgit fin! Haha jag förstår ändå än mer varför folk här tar in granarna så TIDIGT för DE pengarna vill man njuta LÄNGE!!!  

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!