Inlägg från: Liten med Mindre |Visa alla inlägg
  • Liten med Mindre

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Välkommen hem Oms! Hoppas det varit en trevlig resa!

    Snartis - då ska jag kolla upp Clinique också när det blir dags för ny mascara.

    Snaily - har du tur är det "bara" någon form av mjölk-ökningsperiod. Vill hon snutta hela tiden, eller bara skrikig? Är det snutt o sug så är det nog bara att låta henne hålla på så kommer brösten förhoppningsvis ikapp om några dagar. Gör de inte det kanske ersättning hjälper.
    Är det annat skrik så vet jag inte. Uttråkad? Trött? Lycka till!

    Semlor - jo det blev än. Känner mig rätt stoppmätt och lite ångestfylld. Bara därför var det nog bra att jag tog en. Man ska inte ha ångest över mat! Äter ju glatt glass på helgerna och mår inte kasst av det. (psyket nästa)

    BS - Mindre ligger visst 2 kurvor under "normalen" men ligger där stadigt o fint. Nu måste vi bara få stabilitet i lillemans vikt med. Skönt för er att Astrid växer lagom i alla fall.

    Cicci - var rädd om dig!!!

    Måste nog fortsätta med mina databasfunderingar - mina excelblad börjar bli för röriga...

  • Liten med Mindre

    BS - är det Iris vällingpimplande från tidigare som hänger kvar , eller äter hon mycket? Eller är alternativet sitter still mycket? Vet ju att ni fick träffa en massa "specialister" men jag vet inte vad det blev av det. Svårt det där med vikten när det rör barn tycker jag - gör nåt åt det utan att de förstår det på något vis. Lycka till lixom... Det blir fel både om man pratar med dem o inte.

    För barn lägger väl oftast ingen värdering i att vara tjock/smal förrän vi vuxna ger dem våra värderingar?

  • Liten med Mindre

    Mugglan - Mindre går också igenom såna perioder i omgångar. Märkligt ,och handfallen står man varje gång ett oförutsett utbrott kommer.

    Dags att packa ihop och leta jacka en snabbis istället.

    Trevlig helg!

  • Liten med Mindre

    Ingen jacka, men ett dyrt läppglans. Alltid något...

  • Liten med Mindre

    Heja Smint o Oupsie! Hoppas ni alla hinner blir friska o pigga. Med Mindre blev jag av med en jätteförkylning typ dagen innan värkarna började - hoppas kroppen väntar ut er Smint.

    Örontermometer - vi gav upp det. den vi lånade av mina föräldrar visar olika värde varje gång vi prövat. Kändes inte lysande.

    Snartis - hoppas Kicken får hjälp hos doktorn! Stackarn!
    September - låter mer som magsjuka än matförgiftning när det är så utspritt mellan gångerna. De kan ju vara känsliga länge efteråt.

    BS - det var jag som undrade hur det gick för Iris. Med tanke på att ni verkar ha fått in bra vanor så hjälper ju inte nåt så banalt som vatten före maten eller nåt. Hade annars en kompis på lågstadiet som fick pröva det. Det bästa ni kan göra, oavsett storlek på barnen - är ju att fortsätta med alla aktiviteter hon tycker är skoj, o begränsa sockret (kommer från en sockerjunkie av stora mått).
    Vad gäller dig själv så måste du ju få ha någon dag i veckan som du slappnar av också. Även om det är svårt att komma igång dagen efter.

    Här har vi haft en mysig helg, jag o barnen. Trevligt fikabesök och sen mysiga lekstunder. Njuter varje sekund med lilleman känns det som. Mindres trotsutbrott kanske inte är njutbara ännu, men hon har snålat med dem i helgen. Endast maken lyser med sin frånvaro. förbereder expedition långt norrut och är begravd i sina hobbyaktiviteter. Som att han är bortrest redan, fast de inte åker förrän på onsdag...

  • Liten med Mindre

    Klockiis - tur att ingen blev skadad! (inte ens talgoxen) // pb - för att vara så paass ''vidbränd'' så har du fantastisk koll på alla. Eller är det där lite av problemet ligger? //

  • Liten med Mindre

    Pb - du är helt otrolig! // Jag skriver under på texten ovan till familjen Oupsie to be.

  • Liten med Mindre

    Söndagsfika hade ju varit mysigt om jag varit ledig. // Men får du tråkigt på tisdagen Snaily, så får du/ni komma och hälsa på. Är ledig med barn då.

  • Liten med Mindre

    Cicci - med tanke på din smärttröskel borde du väl söka hjälp redan när du känner dig ''annorlunda'' i magen. Iväg till doktorn!

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!