• Oupsie

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Tinga, jag svammlade kanske lite väl mycket och fick nog inte riktigt fram vad jag ville säga. Jag funderade lite på vad jag själv skriver här i tråden, och hur jag ibland uppfattar vad andra skriver. Saker som jag har blivit ledsen över kanske inte ens var riktade till mig, men i den situationen jag var just då, så kändes det så. Men det är ju mitt "problem" och precis som du skriver så blir jag ledsen av det så får jag försöka låta bli att läsa. Eller så kanske jag skulle ha frågat den som skrev med en gång vad som egentligen menades för att undvika missförstånd. Och jag vet inte om det är "rätt" att jag låter bli att skriva vissa saker, det är nog snarare ett utryck för en osäkerhet hos mig, vilket också är mitt problem.

    Hmm, om det nu blev något klarare, eller är det bara ännu mer svammel ? Jag håller med dig i alla fall, man ska få skriva i tråden så klart och det går ju inte att förutse hur alla kommer att reagera på det man skriver. Det jag skrev om att vissa saker kanske är jobbigare att läsa om här, än på andra ställen var mest en reflektion över hur jag själv har reagerat och att den som läser något kanske inte uppfattar det som skrivits så som den som skrev det tänkte.

  • Oupsie

    Vickan, se till att vila i helgen. Du får inte slita ut dig!


    Hej Parnassia!


    PB, alltså jävla helvetes skit om det är tanten . Kram!

  • Oupsie

    Tinga, vad bra, jag förstår nog nästan själv vad jag menar . Ha det riktigt toppenbra i London!


    Nu ska jag också slita mig från datorn, ska upp tidigt imorgon. Kram på er alla!

  • Oupsie

    Blötsnö, inte så mysigt...


     


    PB, hur är det idag ? Hoppas så att det inte kommit en droppe mer blod.

  • Oupsie

    Neeej


    Vad f*n! Varför blir det så? Har det inte hänt nog med tråkigheter här i tråden?


    Det var helt andra nyheter jag väntade mig när jag kollade in här .


    Känner som Koko, fick en stark känsla av att behöva kräkas.

  • Oupsie

    Hej i tråden!


    Ea, skickar en massa massa kramar!


    Muggles, skönt att logga in och se ett positivt besked!


    Parnassia, de åkpåsarna de länkade till såg varma och sköna ut tyckte jag. Men vad vet jag? Vi köpte en åkpåse för ett par veckor sedan, men jag har insett att den inte kommer att passa vår sittdel. Så antingen får vi fixa det genom att göra egna hål, eller så får vi väl sälja den vidare till nästa säsong.


    Telis, frågar som de andra, ska ni ut och resa?


    Snaily, bara två veckor kvar . Det är roligt att sy lite tycker jag, tycker att man känner sig så nöjd när man har gjort något själv . Oavsett om det är avancerat eller ej. Jag håller på med ett täcke för tillfället.

  • Oupsie
    nennesjuttioåtta skrev 2010-11-23 11:09:49 följande:
     Och Pricken kan ändra sig när som helst – han har börjat rotera i sängen för att ligga så nära mig som möjligt med huvudet och eftersom vi har en 160-säng och han är 65 lång så blir det inte mycket över till oss andra.
  • Oupsie

    Vickan, vilket gulligt Troll i galleriet! Så glad .

  • Oupsie

    Snaily, det är bara ett litet litet täcke så det är inte så avancerat. Nu har jag dock kommit till momentet där fyllningen ska sys fast i rutmönster (lapptäcke) vilket kräver byte av pressarfot, så vi får väl se när jag tar tag i det . Men blir det färdigt någon gång blir det bildbevis i mitt galleri .


    Tänker på din mamma, hoppas att det går så smidigt det bara kan göra med cellgifterna. Kram!


    Telis, vilken fin pulka! Och hoppas att du får bukt med kräkslukten.

  • Oupsie

    Ska försöka ta tag i mitt (inte så) fantastiskt roliga och inspirerande skolarbete. Kram på er alla sålänge!


    Snaily, smidigt kanske var fel ordval i samband med cellgifter, men jag hoppas att hon får må så bra som det bara är möjligt under behandlingen. Det var så jag menade.

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!