• Oupsie

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Egentligen tycker jag att det är kul med julklappar och jag tycker att det är roligt att försöka hitta bra julklappar till folk, men i år har vi även lite distributionsproblem eftersom vi bor 30 mil från makens familj, och vi kommer inte att åka upp dit vid jul av olika anledningar. Så då tyckte vi att vi kan strunta i julklappar i år. Då behöver ju inte de försöka hitta något till oss heller, så de slipper ju också lite arbete.


    Förra året lottade vi vem vi skulle köpa till i makens familj och så bestämde vi en summa som det skulle kosta ungefär. Fungerade jättebra, men gjorde ändå att vi kunde hålla nere kostnaderna lite.

  • Oupsie
    Fru E skrev 2010-12-07 21:28:09 följande:
    Oupsie-njaeeeee fortfarande politiker som stormar och tycker att jag blålurar dem men det får de tycka eftersom de vill kasta sina pengar i sjön! Lösningen kommer snart om jag får som jag vill
    Åh, vad jobbigt. Men jag hoppas att lösningen kommer snart så kan du slipper deras gapande!
  • Oupsie

    Hattis, en bamsekram! Jäkla idiot . Om jag säger någotsådant någon gång i framtiden så hoppas jag att blixten slår ner i huvudet på mig. Blir själv irriterad på sådana kommentarer och jag förstår att det känns som någon slår en i ansiktet i din situation . Stor kram igen!

  • Oupsie
    Fru E skrev 2010-12-07 21:44:00 följande:
    enda nackdelen är att han nu går om mig i lön
    Men det går väl att leva med .

    Vi har också gjort så ett par år, att köpa något gemensamt till oss själva istället för att byta julklappar. Ett år köpte vi en kamera till exempel.

  • Oupsie
    snaily skrev 2010-12-07 21:37:49 följande:
     Men upptäckte ikväll att min pott på 2400 gratis sms  bara gäller till och med 19 december!! Så jag har verkligen anledning att smsa alla trådisar jag har nummer till när det är på g!
    2400 stycken . Kanske ska skicka dig mitt nummer då så att man får direktrapportering .

     


    Klart att Ynglet blir en tidig julklapp, hoan kan ju inte stanna där i magen hur länge som helst.

  • Oupsie

    Hattis, vad var det du inte skulle göra om du hade barn? Eller du kanske inte vill skriva det här?

  • Oupsie

    Vickan, ta hand om dig! Ska du vara lite ledig vid jul? Sov gott!

  • Oupsie
    snaily skrev 2010-12-07 22:17:48 följande:
    KlockarbolSåna hemlagade ätbara julklappar tycker jag är SJUKT bra! Apropå godsaker: kvällens midjemått såhär i vecka 40+0: 109,5 cm. *smaskar vidare på pepparkakorna*(Fast jag misstänker att det är annat än kakor som gjort min mage så här stor. )
    Själv sitter jag och äter rårivna morötter. Midjemåttet är 99 cm, vecka 30+3. Och enda anledningen till att det är just rårivna morötter jag äter är för att jag är så lat, att jag 1: inte har plockat undan skålen med rårivna morötter sen vi åt mat för över två timmar sedan.  2: inte orkar gå ut i köket och hämta chokladen, eller ta en pepparkaka vilket jag egentligen hellre vill ha än rårivna morötter, även om rårivna morötter har sin charm de också.
  • Oupsie
    Klockarbol skrev 2010-12-07 22:14:52 följande:
    Förra årets klappar till vuxna gavs familjevis - en snyggare papperkasse med saft, sylt, torkade trattkantareller + recept och 1 hg lösviktsté.
    Åh, det är en bra julklapp!
  • Oupsie
    Telis skrev 2010-12-07 22:19:18 följande:
      Om någon av er annars funderar på att ge mig en julklapp men inte har så mycket pengar så kan ni få ge mig ett presentkort på fem valfria barnvaktskvällar åt Televinken.
    I födelsedagspresent fick jag presentkort av min syster på hundpassning, hur länge jag ville och presentkortet gick att använda flera gånger . Hur bra som helst!
Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!