• Oupsie

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Trevlig promenad Nenne .


    Själv ska jag nog ta och vila en liten stund känner jag. På återseende!

  • Oupsie

    Just det, skulle ju fråga en sak. Är Boobs kläder bra? Har ett tidsbegränsat erbjudande att köpa amningströja för halva priset.

  • Oupsie

    Nenne, vill du ha länken till tröjorna? Erbjudandet går ut i natt tror jag. Det fanns bara en modell, och bara tre färger, men de kostar 225 istället för 450 kr.

  • Oupsie

    MSW, det är väl du och jag, Ore, Fru E och Porchez som är 80-talister? Och Kängu tror jag? Någon mer?

  • Oupsie

    Tror också att det är Ada och Beda i Muggles mage, inte Glenn och Sven. Det låter ju positivt med glada Ada, men jag hoppas att Beda sliper blir breda för hennes egen skull .

  • Oupsie
    MSW skrev 2010-12-07 16:16:57 följande:
    Oupsie: det var nog de jag tänkte på.. Fast har så himla dålig koll på hur gamla alla är egentligen!
    Ja, det är ganska många att hålla reda på. Izzie kanske också?

     


    På tal om ålder, så knäckande att inse att man läser ihop med folk som är födda 90, eller till och med 91 . Känner mig gammal i skolan...

  • Oupsie

    Telis, hoppas att Televinken blir bättre i magen, stackarn! Har heller aldrig hört talas om att man kan bli hård i magen av bakterier.


    MSW, då håller vi tummarna för glad gubbe . Och ett positivt resultat av gubben så klart!

  • Oupsie

    MSW, jag tror nästan att jag är äldst, eller nej förresten, det finns en till tjej som är född samma år som mig. Det skulle kunna finnas någon mer, men jag har inte undersökt saken närmare .


    BS, ellos kanske?

  • Oupsie
    BrudSommar2006 skrev 2010-12-07 16:30:29 följande:
     Undrar om han blir sur när han kommer hem och ser att jag satt upp dörrkransen själv, det har han haft två veckor på sig att göra men det verkar svårt. Däremot blir han aldrig glad när jag får saker ur vägen som han sagt att han ska göra av någon underlig anledning utan sur för att jag typ inte tycker att han gör det han ska. Eh, nej det tycker jag inte...
    Åh, tycker att jag känner igen det där. "Men jag skaaaaaaaa, jag ska bara blablabla" Och sen till slut så tröttnar jag och gör det själv, då låter det "men vad gör du? Jag sa ju att jag skulle göra det..." Mmm, men du har ju inte gjort det, eller hur?
  • Oupsie

    Smint, jag förstod inte riktigt det där med bebisen i magen? Var det något som kunde fixas till med antibiotika, eller fanns det riskt för att det behövdes op?

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!