• Oupsie

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Fru E skrev 2010-12-07 22:21:55 följande:
    Hur ser det ut för alla skåningar eller de som vill under mellandagarna för trådfika
    Jag vill! Vi är hos mina föräldrar under julhelgen men vi åker ner hit i mellandagarna igen. Vi kommer nog hit måndagkväll tror jag.
  • Oupsie
    Klockarbol skrev 2010-12-07 22:24:34 följande:
    Och ja, jag är en hängiven hemgifts-fantast!
    Jag med . Och jag tyckte att det var jätteroligt att få grejer till mitt framtida hem. Samlade på en servis bland annat och den var i princip "full" när jag flyttade hemifrån.
  • Oupsie
    Fru E skrev 2010-12-07 22:32:04 följande:
    Oupsie-de här två sista veckorna har vare sig jag eller maken varit särskilt nyttiga *skäms* men sånt är livet
    Det blir så ibland. Har man mycket annat att tänka på så blir det lätt att man tar till snabba lösningar när det gäller mat, och ni har väl inte kommit i ordning med köket riktigt än heller?
  • Oupsie
    Fru E skrev 2010-12-07 22:33:26 följande:
    Oupsie-vi har inget bokat alls i mellandagarna så jag är flexibel
    Vi får antagligen besök ett par dagar, men jag vet inte vilka dagar, och jag tror inte att det är några problem för mig att åka iväg och fika lite. Gästerna brukar hitta på någonting för sig själva också när de är här.
  • Oupsie

    Kram på dig Tinga!


    Ska nog också ta och logga ut och gå och lägga mig.

  • Oupsie

    Hej hej, tittar in lite snabbt innan det är dags för sängen.

    Porchez, förstår att det känns pestjobbigt . Stor kram!

    Klockarbol, det var nog en bra idé att slänga lappen. Klart att du ska gå dit, och det är ingen som kommer att ifrågasätta dig! Kramar!

    Kängu, grattis till jobbet!

    AM, men vad jobbig han är Yasuragi . Helt otroligt . Hoppas att han får för sig att flytta självmant snart.

    Och stå på dig när det gäller julklappsutdelningen! Ska inte påstå att vi har suttit och tittat på när varje julklapp har öppnats, men alla julklappar har delats ut innan någon börjar öppna, och man läser vem paketet är ifrån, och när man öppnar tar man det lite lugnt och tackar den som har gett paketet när man har öppnat. Sen brukar det bli som en liten genomgång efterår där man visar vad man har fått och ifrån vem. Det går ganska lugnt och sansat till tycker jag i alla fall.

    Försökte att lugna ner julklappsutdelningen med makens familj förra året, efter tidigare erfarenheter. Fick kanske inte full framgång, men lite lugnare blev det i alla fall. Året därinnan skedde julklappsutdelningen i racerfart, och sen skulle alla klappar undan för då skulle det fram mat. Så man hann inte se vad alla andra fick, och det tycker jag är kul. Dessutom, jag som tycker att det är kul att köpa julklappar till folk vill ju dessutom gärna se reaktionen, om de som får det blir glada. Kan ju säga att jag blev ganska putt efter den gången som jag hade köpt en sak till makens ena syster, fick ingen kommentar om den på julafton. Sen, ett år (eller lite mer än det var det nog) senare var de och hälsade på oss, och hon fick se att vi hade en likadan grej som vi hade köpt till henne. "Oj, en sån var ju bra, det kanske man skulle införskaffa sig" typ.. "Eh, ja, du fick ju en sådan i julklapp av oss förra året". "Åh, jaha". Stor mening att anstränga sig...

    Snaily, jaha, nu var det kört med den 8 dec . Så nu gissar jag på den 10, gillar också symboliken . Innan julafton ska väl Ynglet vara ute. Men jag förstår att du är trött på att vänta. Det borde inte vara tillåtet att gå över BF!

    Jag är ganska trött på att vara gravid själv, och jag har två månader kvar! Det där med cravings är intressant tycker jag. Jag har nog bara fått anticravings känns det som, saker som var goda innan, är ok nu. Och saker som smakade ok, smakar blä nu. Och jag är sååå trött på den jäkla foglossningen och att behöva gå med kryckor . Ibland känns det helt ok, och sen, pang, så känns det som att någon sticker upp en kniv mellan benen på en. Aaajj! Och så har jag börjat plugga idag. Och börjar redan fundera på varför. Så kom jag på, folk blir ju sjukskrivna för foglossning, så det kanske inte är så jäkla konstigt att jag inte orkar göra så mycket som jag egentligen behöver göra. Blääää

    Nenne förresten, blev det någon tröja?

    Och jag som bara skulle titta in snabbt, och så blev det en massa ego istället. Jaja, nu ska jag gå och lägga mig. Natti!

  • Oupsie

    Ja, just det Snaily, jag tar gärna emot sms mitt i natten .


    Sweet, vad roligt, grattis!


    Vinkar till PB och Klockarbol också som har gröna pluppar!


    God natt!

  • Oupsie

    Men ååååååhhhhSkrikandes, hade börjat skriva ett inlägg och så ringde telefonen, och när jag kom tillbaka hit så skulle jag bara sudda ut det sista jag hade skrivit, men då hoppade sidan bakåt istället och allt försvann.

    Har inte tid att vara här egentligen, måste fortsätta plugga, men jag ville kolla den nya designen. Som är ful tycker jag, precis som flera av er andra.

    Försökte läsa via mobilen innan och det var riktigt värdelöst.

  • Oupsie

    MSW, vad jobbigt med ev operation. Men jag hoppas att det ska vara den sista som du behöver i så fall och att din kropp kan sluta bråka så sen.

    Tinga, vad skönt att operationen gick bra!

    Kapellösa, åh brudklänning, vad roligt . Får man fråga vad du har fått ditt nick ifrån? Jag vet inte riktigt hur jag ska läsa det. Kapell-lösa?

    Snorkis, stor kram!

    Snaily, hoppas att Ynglet kommer ut snart så att du slipper vänta! Jag blir också otålig . Ynglet kom uuuuuuuuut!

    Tack för era sympatier angående foglossningen. Vissa dagar känns jobbigare än andra, och i onsdags kändes det riktigt jobbigt.

    PB, fin bild . Och angående din fråga, jag har börjat skriva en massa gånger om hur jag mår, men jag får inte ihop något läsbart känns det som och så struntar jag i att posta det. Men jag har tänkt att försöka igen, för jag vill inte sitta här och leka hemliga klubben.

    Åh, vad var det mer? Ska försöka titta in här ikväll, eller i helgen, nu måste jag tyvärr återgå till böckerna.

    Skål på er alla! Det är ju kul att smilysarna är tillbaka i alla fall.{#emotions_dlg.flower}

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!