Inlägg från: Liten med Mindre |Visa alla inlägg
  • Liten med Mindre

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    AM - you go girl!!!

    Oupsie o familjen - GRATTIS!!! Välkommen Daisy!

    Vänner - men om de perfekta bekanta har tillräckligt med pengar så kanske de i alla fall inte renoverat the house helt själva? Kanske kanske kanske har de en liten Rut som städar eller fixar något? *vill förhoppninsfullt picka ner den rosa ballongen*

    PB - problemet med den perfekta ytan är att många ju vill ge sken av den, och sopar annat under mattan. Även vi städar undan stök i garderober o lådor när det kommer folk, försöker ha nåt hembakat och kämpar för att få på barnen kläder i alla fall när gästerna kommer. Allt för att "leva upp till ett ideal". Fast å andra sidan syns det ju väl att vi bor 4 personer i en 3:a och i alla fall jag sticker inte under stol med att det inte alltid går som man tänkt med att få eller sköta barn.

  • Liten med Mindre

    Ore- jag kan också tycka att såna där pyttiga barntoaletter är söta. De hade såna på barnpassningen på något av gymmen jag besökte. Hål för huvudet i dörren verkar ju smart.

  • Liten med Mindre

    Smint - Mindre lekte också endel i lillmans säng/korg innan han kom. Ville bli nerbäddad som en bebis. Och när vi var på BB hade hon legat i korgen och pussat på ett foto av pappa och sagt "älskade pappa". Tror ni någon blev en blöt fläck av kärlek när han hörde det.

  • Liten med Mindre

    Sweet - det där med lusten är nog ett olustigt kapitel för många. Det underlättas ju inte av trångboddhet.

  • Liten med Mindre

    Hattis - hoppas illamåendet är tillbaka, eller i alla fall att din magkänsla inte riktigt är rätt. Kram!
    oupsie - välkommen hem! Hoppas att foglossningen ger sig snart!
    har precis inlett en vecka utan maken. Tomt redan. Fast besökande barnvakter piggar upp.

  • Liten med Mindre

    O - heja Smint! Klart ni måste få stanna!

  • Liten med Mindre

    Lappis - dags för lite low impact! Eller kanske försiktigt cykling sittande! Eller - kom o passa mina barn på kvällen så kan jag gå o simma när de somnat! Perfekt soff-vila för vaden.

    Det var lite kul att se lilleman i morse när mormor o morfar dök upp för barnvaktande. Han hade så svårt att bestämma sig för vem han ville vara plåster på - mamma, morfar, mamma, morfar... Plutten!

  • Liten med Mindre

    Men Lappis - på kvällen sover de gott!

    Fast spinning låter ju lockade det med om man kan. Hänger på dig i tanken.

  • Liten med Mindre

    AM - eller som badrummet på ett hotell jag besökte - småblommigt kakel från golv till tak. Hugaligen! Fast det är säkert dyrare än matta förstås. Ni kan säkert hänvisa till någon byggnorm rörande val av matta om det går så långt.

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!