Inlägg från: Liten med Mindre |Visa alla inlägg
  • Liten med Mindre

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Mugglan - tror det ska vara ok - hör med apoteket. Tog inte Nenne laktulos som gravid med? Har i alla fall för mig att de inte är vanebildande för kroppen - typ bulkmedel och inte lösande kemikalier.

  • Liten med Mindre

    Oupsie - det låter väl som fina förslag och en fin gest tycker jag. Maken var så begeistrad efter första vändan på förlossningen o BB (med Mindre) att han åkte hem o bakade kladdkakor att ge bort innan vi for hem alla.

  • Liten med Mindre

    Bs - ni kan väl vänta med liftkort tills ni vet hur mycket ni vill åka? Tänk om en av er älskar skidor, o den andra hatardet.

  • Liten med Mindre

    BS - jag har aldrig köpt liftkort i förväg utan på plats. Nu har jag i och för sig inte åkt skidor på 8-9 år heller - internet köp fanns väl nästan inte då. Men det ska säkert gå fint att köpa i kassan även idag. Köerna kanske till o med är kortare nu för tiden om andra köper på nätet.

    Vet i alla fall att jag ett år åkte med och köpte 4-dagars kort och åkte varannan dag för att hinna plugga  till tenta. Det finns många varianter som ni säkert upptäcker. Ni kanske till o med är naturbegåvningar som min kompis i USA som tog de svarta backarna första kvällen (nu var de amerikanska svarta backarna där vi åkte inte mycket att hänga i granen, men ändå).

  • Liten med Mindre

    Aha - visste inte att det var så mycket billigare att handla liftkort på nätet. Det kanske går jämnt upp med en vecka där mot några dagar via kassan.

    Imorse kom maken äntligen hem igen! Åtta långa "ensamma" dagar.

  • Liten med Mindre

    Mugglan - toppen att det funkade! Blöda är inte kul. Kände mig själv lätt förtvivlad i höstas när det kvittade hur mycket pajalagröt o kiwi jag käkade. Ibland krävs starkare saker.

    Namn - det brukar ju vara bökigt nog att komma på 1 namn som båda föräldrarna gillar. Nu har ni verkligen att jobba med.

    Jobba var det ...

  • Liten med Mindre

    Porchez - vackrare heter det. Vacker är du ju redan!

  • Liten med Mindre

    hemförlovad när inga bussar går. Nästan som i staterna.

    Undrar hur länge man får stanna hemma då?

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!