Välkomna till Tivoli Empatia!
PB & Klockarbol, här kommer receptet på marmeladen:
www.alltommat.se/recept/superl%C3%A4tt-citrusmarmelad-3564/
Ang apelsintryfflarna, så var det i årets julnummer av Allt Om Mat, & receptet verkar inte finnas på nätet, så här kommer det istället:
Apelsintryfflar, ca 20 st
150 g mörk choklad (70%)
1 1/4 dl vispgrädde
100 g smör
1 dl florsocker
½ apelsin, finrivet skal
2 tsk pressad apelsin
2 tsk apelsinlikör, tex Cointreau
Garnering:
1 dl kakao
Hacka chokladen & lägg den i en kastrull. Tillsätt överiga ingredienser.
Smält ihop allt på svag värmeunder omrörning. Häll smetnen i en bunke & ställ i kylen i ca 12 timmar.
Ta fram smeten & rulla till bollar. Rulla bollarna i siktad kakao. Förvara dem i kylen.