• Piggelin1

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Grattis Izzie till plusset! Måtte det gå bra hela vägen denna gång!

    ...och grattis till lyckat VUL, Sept. Vad SKÖNT, även om jag förstår att du är luttrad, typ sett det förut, men ändå har det gått åt skogen. Håller tummarna, dennan gången SKA det gå vägen för er, så det så!

    Har haft en jättebra helg! Hade lite födelsedagskalas i fredags kväll med mina föräldrar, brorsan med familj samt svärmor. Döm min förvåning då det ringde på dörren ytterligare en gång i fredags kväll, & så stod min syster (som bor i Sthlm) där med sin familj De har inte träffat lilleman innan (de var här när jag gått några dgr över tiden & fick bara se en stor mage...), så det var verkligen superkul att de kom & överraskade, bara sådär, fyllde ju inte ens jämnt! Mannen visste om det & hade lyckats få mig att fixa extra mkt mat utan att jag reflekterade över det, den lurifaxen , så att det räckte till dem med!

    Som om inte detta var en överraskning nog, så började det poppa in sms i lördags morse, a´la "Har ni hämtat in tidningen ännu", "Har ni sett förstasidan i GP?" osv. Jag satt & ammade & mannen skottade snö, så innan den kom in, så hann även syrran ringa & fråga samma sak på tfn. Det visade sig att det låg ett brev till mannen & mig i brevlådan (de hade lagt det där kvällen innan), där rubriken var "Välkomna på 2011 års Möhipp-Svensexa den 15 januari 2011!" Fick info om att vi skulle bli upphämtade kl elva & att deras tre barn skulle passa Amanda hela dagen (& lilleman följa med oss). Så vid elva dök de upp & hade med sig skumpa & vaniljhjärtan (kakan, ni vet), & sen var det var det bara att följa med
    Hade en helt underbar dag tillsammans, vi fyra (plus Eric - som skötte sig exemplariskt & sov nästan hela tiden). Underbart att bara umgås, prata till punkt, ha vuxentid tillsammans osv. Så otroligt omtänksamt av syrran & svågern, hade inga som helst tankar på att de skulle göra ngt sådant, speciellt som de bor i hufvudstaden!

    Ni som sett att jag skrivit lite om det på FB - jag var lite kryptisk & skrev ingenstans att det var möhippa/svensexa, eftersom det inte är så många som vet om att vi ska kombinera dop & vigsel. Så ligg gärna lågt på fejjan om detta 

    Oj, nu måste jag rusa, ska hämta Amanda om tjugo minuter.

  • Piggelin1

    Mugglan, vad gott med kramen från chefen! Sånt värmer!

  • Piggelin1

    Bara ett snabbt inhopp - Oupsie grattade mig på fejjan i fredags kl 1055, så då fick jag ett livstecken från henne.

    Har också varit på kryddparty - håller med Nenne, det fånigaste jag ngnsin varit på (i klass med Tupperware itself liksom) - massa buljongkryddblanidngar minns jag, blanda med grädde & vips har du en pastasås... Blääää...
    Me & I, Mary Kay, smycken & sexleksaker är nog det jag kan bocka av på min lista.

    Dags för min kvällsdusch!

  • Piggelin1
    Inatt somnade lilleman runt midnatt & sov i ett sträck till kl sex
    Wow-wow - jubel & fanfarer! Så många timmar i ett svep vet jag inte när jag sov senast - långt innan lilleman föddes antagligen!
  • Piggelin1

    Cicci - ja det var verkligen en underbar helg!! Kommer att leva på den ett bra tag

  • Piggelin1

    Lappis - lilleman ska heta Sven i andranamn ...och faktist var jag lite sugen på det som tilltalsnamn, men fick inte med mannen på noterna.

    Grattis till flera steg framåt i kön förresten!

    Blivande Fru L - vad kul att Du kikade in!!

    Säkert mer att kommentera, men kommer inte på mer just nu

  • Piggelin1
    kängu skrev 2011-01-20 20:02:53 följande:
    Telis, jag tänkte nog också lite på det där med att inte bli mobbad (typ att namnet inte ska rimma på ngt helt uppenbart - typ Ulla-knulla ) men mest på att jag ville att han skulle ha ett speciellt namn som var "hans". Jag har ju ett namn som inte var vanligt när jag växte upp (även om det är vanligt nu) och gillade verkligen att ha ett lite mer speciellt namn, gillar det faktiskt även nu
    Kängu - ett av mina andranamn är just precis ULLA Har alltid avskytt det & tackar min lyckliga stjärna för att det inte är mitt tilltalsnamn. MIna föräldrar hävdar att de valde det för att det var vackert (finns inte ens ngn stackars släkting att skylla på, som jag fått det efter).

    Håller med om det där att ha ett lite mer ovanligt namn när man växte upp, det hade/har ju jag med. Har alltid gillat det & hur många som helst var velat få till ett smeknamn på det, men jag har alltid föredragit mitt riktiga namn & inget annat. Fast jag inser nu att det där att ha ett lite annorlunda namn har jag ju inte alls överfört på ngt av mina barn Jaja.

    Ska fortsätta läsa ikapp...
Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!