• Oupsie

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    smint skrev 2010-12-07 16:50:52 följande:
    hon sa igår att om det kvarstår när bebisen är ute så ger man den antibiotika i förebyggande för att det inte skall få uvi. och så kollar dom om det är ngn förträngning någonstans på vägen. Men det kan lika gärna vara bra när den kommer ut. pga att den påverkas av mammans hormon inne i magen. Sedan hade hon jättesvårt att mäta exakt hur stort det var för den låg hur konstigt som helst.. Men jag oroar mig inte utan hon skulle skriva in i journalen att dom skall titta på de..
    Ok, då förstår jag. Hoppas att allt visar sig vara bra då . Och jag gillade också den koftan som du länkade till.
  • Oupsie
    Telis skrev 2010-12-07 16:51:24 följande:
    Oupsie, fast han är inte hård i magen utan han har bara ont. Om det nu är bakterier så irriterar dom slemhinnorna så att det gör ont därför, som vid halsont tex. Att jag håller på och tjatar om Laktulos och katrinplommon osv är bara för att han verkligen, verkligen inte får bli hård i magen eftersom det då säkert gör ännu ondare.
    Ok, jag uppfattade det som att han var hård i magen, och att det var därför som det kom blod. Stackars Televinken. Hoppas att han snart blir bättre!
  • Oupsie

    Det är bra med postorder, det är på det viset som jag shoppar mig lycklig nu när jag inte orkar gå på stan .


    Jag beställde för övrigt två stycken Boob-tröjor i fall ni ville veta . Sen vet man ju inte om det kommer att funka med amningen, men om det inte skulle göra det så får jag väl lämna dem vidare till någon annan behövande.

  • Oupsie

    Parnassia, glömde innan, angående vagn. Det är ju en combivagn, och det medföljer bara en sittdel, sen får man köpa liggdelen separat. Men det finns kanske smidigare varianter om man bara är ute efter en sittvagn.

  • Oupsie

    Julklappar, i vår familj när vi var små så gjordes det såhär: Mammas sida, inga julklappar för vi var så många. Pappas sida, farmor och farfar gav julklappar till alla, och alla gav julklappar till farmor och farfar. Vi kusiner fick julklappar av faster/fabror men de vuxna bytte inte julklappar. Däremot köpte vi alltid julklapp till min faster eftersom hon inte har barn, och hon gav till oss.


    I år har vi bestämt att vi ska byta med mina föräldrar eftersom vi firar jul där. Vi har försökt att avstyra julklappsbyte med makens familj eftersom vi inte kommer att åka dit, men jag vet inte riktigt vad som blev resultatet av den diskussionen. Hmm, det märker vi väl.

  • Oupsie
    Fru E skrev 2010-12-07 21:16:21 följande:
    *vinkar till alla*
    *Vinkar tillbaka* Har det lugnat ner sig lite på jobbet?
  • Oupsie
    nennesjuttioåtta skrev 2010-12-07 21:21:21 följande:
    Telis – om alla var lika världsbäst på att hitta bra julklappar som mig så skulle jag inte föreslå det heller.
    Haha, jag håller med dig! Själv är jag suverän på att hitta bra julklappar men när man inte får lika bra tillbaka så kan det vara .
Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!