• Oupsie

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    fru AM skrev 2010-12-10 10:02:34 följande:
    Vilket vi får vara tacksamma för - skreva omkring i leopardblöja och i våt klänning utan trosor på nobelfesterna i framtiden ...
    Det hade varit en synFörvånad

    Nej, böckerna var det!
  • Oupsie

    PB, åh det glömde jag ju att skriva, usch för bråk . Inte kul. Skickar en kram!

  • Oupsie

    Sitter uppe och pluggar (så jäkla flitigt )

    Tänkte bara säga att jag fick ett sms från Snaily, ifall inte alla i tråden har gett henne sitt nummer .

    "På väg till förlossningen nu, kanske i onödan, men bättre en gång för mycket än för lite..."

  • Oupsie

    Så, tänk, Ynglet kanske snart är här. Hoppas så att allt går bra!

    Vinkar till er andra!

  • Oupsie

    Åh, så roligt! Nu är Ynglet härBaby. Helt fantastiskt! Det var ju verkligen tur att de åkte in i natt .

    Stort Grattis Snigelfamiljen{#emotions_dlg.flower}

    12/12 är ju ett jättebra datum! Lite lagom ego så insåg jag precis att den 12/12 betyder att det är exakt två månader till Daisy ska komma, enligt BF då. Jisses .

    Nu frukost, och sen böckerna. Har inte hunnit läsa ikapp, så jag kan inte kommentera något, men jag tänker på er, ha det bra allihopa!

  • Oupsie

    Hej allihopa!

    Long time no see...Kyss

    Börjar med att skicka en bamsekram till Snaily. Vad jobbigt att du känner dig så nere . Hoppas att BM kan ge dig bra hjälp och att det snart blir bättre! Vill också lägga till att jag tycker att Yngla är så söt och har fått ett jättefint namn, för det tror jag inte att jag har skrivit här innan.

    Skickar också en stor kram till Klockarbol!

  • Oupsie
    Vännerfan skrev 2010-12-20 20:51:29 följande:
    FruL på ön som hade bakelser på sin avatar var ju inne kort efter sin förlossning och rapporterade att hon drabbats av depression. Jag har flera gånger tänkt på hur det gått för henne, men så vitt jag vet hörde hon inte av sig igen. Eller har jag fel? Är det någon som vet hur det gick för henne?
    Jag har också undrat hur det är med FruL. Om du smygläser, kan du inte lämna ett litet livstecken?
  • Oupsie
    Lapinette skrev 2010-12-21 10:39:45 följande:

    Och så undrar jag kan man råka ut för baby blues när man adopterar?


    Till den del som den beror på sömnbrist och den känslomässiga biten att helt plötsligt ha ansvar för en annan liten människa så kan man säkert råka ut för baby blues.

    70-80 procent är mycket det . Med tanke på att det är så vanligt så är det verkligen anmärkningsvärt att det inte pratas mer om det på föräldrautbildningen. I alla fall nämndes det bara snabbt i vår föräldragrupp, lite sådär i förbifarten, och mest då i termer av "tredjedagsgråten" och att det snart skulle gå över.
  • Oupsie

    Muggles, krya på dig!

    Telis, hur har det gått för Televinken (med magen)?

    Jag har inte riktigt hängt med här den senaste veckan så jag kanske frågar om saker som redan har avhandlats här.

  • Oupsie

    Bara röda pluppar så långt ögat når, jobbar ni flitigt allihopa, eller håller på med julförberedelser?

    Ni som får ångest för att ni inte har bytt gardiner eller bakat tillräckligt kan få jämföra er med mig . Advenstljusstaken kom fram den andra advent, och jag har inte bakat någonting, och jag har inte gjort något som helst julgodis, jag har inte en enda julklapp eller postat ett enda julkort. På det viset blev det här i år. Skulle vilja göra någonting, antingen julgodis eller baka något, men jag vet inte om jag orkar.

    I avdelningen graviditetskrämpor kan jag numera även lägga till karpaltunnelsyndrom till min lista. Hej vad det går bra för migKräks! Samlar på mig en massa vatten och känner mig som en elefant. Igår när jag skulle gå och lägga mig så var fötterna nästan dubbelt så stora som de borde vara kändes det som och jag beklagade mig inför maken "jag känner mig som en elefaaaaaant... " "Ja, dina ben ser ut som elefantben ungefär" Nejmen tack älskling, du vet precis vad du ska säga du. Jag förlät honom dock efter att han gett mina fötter och underben massage och smörjt in fötterna med en kylande fotkräm. Idag har jag lyckats krångla mig i ett par stödstrumpor som jag fått låna av mamma. Ska bli spännande och se om det blir någon skillnad ikväll.

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!