• fru AM

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    BS: Presenttips ... Du vet vad jag kommer skriva: En upplevelse!

  • fru AM

    BS: Fibromyalgi var också något som dök upp när jag googlade dina domningar ... Inte kul, men inte lika trist som MS kanske. Svårt att diagnostisera dock. STOR KRAM!

  • fru AM

    KRAM till Parnassia!

    Grattis till dubbelmoster Ore (men vilket kön blev det på bebbarna - missade jag det?)!

    Kramar till alla!

    Ses imorgon - nu måste jag rusa och göra nåt (städa eller laga mat elller liknande inför sväronens entré)

  • fru AM

    Porchez: det finns ett 'Sandys' (smörgåsar) precis melllan svampen och parken. Sedan finns det ett annat ställe med smörgåsar, wraps o sallader längre upp längs parken (jag tror det stället är öppet imorgon lördag jag tänkte köpa min picknickwrap där så jag kollar innan svampenträffen). I övrigt finns mcDonalds ett chiuhuahuakast bort samt även Vapiano där man kan köpa med sig salllad, pasta eller pizza. Det ska bli kul att träffa er alla!

  • fru AM

    Vickan: jag tar med två picknickfiltar - såvida inte maken o sväronen behöver den andra men det tror jag inte.

  • fru AM

    Snorkis: Vad bra att du sjukskrivit dig! Se nu till att vila dig innan det är dags för bebisbestyr. Det vore väldigt kul att träffa dig IRL någon gång i framtiden. KRAM

  • fru AM

    Ett sent hej från AM! Lite matt efter dagens mycket trevliga picknick och en intensiv kväll med sväronen.

    tack alla picknickare för att ni finns. Otroligt kul att ses - ALLA - och så roligt att IRL få träffa 'nykomlingarna' snygg-Porchez, bedårande Yngla och partykillen charm-Trollet!

    Snorkis: Vilken fruktansvärd upplevelse - igen. Jag tycker det borde bli dags för Leffelina att komma ut nu! STOR KRAM!

  • fru AM

    Såg att Snaily tedan förtydligat sig ... Annars hade jag kunnar berätta att picknicken avslutades med att jag lyckades locka Snaily och Yngla hem till min säng ...

    (Medan jag stod och hyssjade på den pö om pö intrillande familjen att de absolut inte fick rusa in i sovrummet och störa matandet ... L var mycket missnöjd med att hon sen missade att få se den intressanta bebisen)

    Snaily och Yngla: är ni i stan och behöver ett amnings-/matningrum tveka inte att kolla om jag är hemma! Det är jag ju ganska ofta.

  • fru AM

    Min svärmor är bra och jättesnäll men hon är mycket nyfiken och så hör hon som en kratta (inte hennes fel) och glömmer ofta att sätta på hörapparaten så det blir många dråpliga och ibland enerverande situationer ... Nu har sväronen left the building så man får vila upp sig en månad eller så ...

  • fru AM

    Snorkis: Håller tummarna för att du får en snar snittid!!! KRAM

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!