• fru AM

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Ah - jordgubbsalsa! Vilka minnen - det stod jag och hackade ihop en midsommar för 12 år sedan när "han som mkt senare blev min man" klev in genom dörren i kompisarnas stuga ...

    Här är ett tänkbart recept: http://www.alltommat.se/recept/Jordgubbssalsa-9761 

  • fru AM

    Man blir ju helt snurrig - vissa anser det vara bra träning för bäckenbotten att hoppa studsmatta, andra menar att det är direkt skadligt. Tröttsamt. Kan någon säga HUR DET VERKLIGEN ÄR!?

  • fru AM

    Ore: men vilket konstig händelse! Vart var tjejen på väg? Snäll du var som tog hem henne hur som helst - och skjutsade henne till en tågstation. Hon kunde ju inte vara ditt ansvar hur länge som helst ...

    Idag blir det gummistövellunch! 

  • fru AM
    Lapinette skrev 2011-06-23 10:08:10 följande:

    Ore - oj, vilken märklig historia. Undrar om pappan dök upp tillslut.


     


    Ja, jösses vad det regnar. Gick som vanligt till jobbet imorse och har ännu inte riktigt torkat (jensen var blöta upp till knäna). Annars trött idag efter en sen middag och drink med min svärmor som har blivit en jäkel på att dricka Mojito.


    Sitter svärmor och dricker mojitos även på dagarna när ni är på jobbet!?
  • fru AM

    Vi såg Cicci med följe lämna stan igår kväll, när vi var på väg hem från vår improviserade krogmiddag. (Vi skulle ha gått på en nyöppnad pub i kvarteret bredvid men den var fylld av konsertpublik inför Foo Fighters på Stadion så vi var tvungna att knata ända till Storgatan och CiaoCiao. Där fick barnen träna på italienska och lära sig uppskatta italiensk gästfrihet (vilka trevliga servitörer!). Sedan SPRANG de hem (Hektors nya grej - att springa))

  • fru AM

    Och hade Hektor varit lite äldre så hade han kommit hem med fickan full av visitkort från tjejer ... Han avbröt sig ständigt i springandet för att limma på tjejer vid uteserveringar ...

  • fru AM

    "JAg är själv ifrån Dalarna ..." NÄHÄ!


    Lapinette skrev 2011-06-23 10:52:11 följande:
    För er som drar iväg snart - GLAD MiDSOMMAR och vill ni höra ett proffs uttalla just ordet Midsommarafton så lyssna här:
    ">

    " target="_blank">

     


     


  • fru AM

    Jag håller på att planera inköpen inför vår "Hemma-midsommar". Det ska bli SÅ mysigt! Min favoritsill  + nubbe, en köttbit, sparrissallad och så ett mumsigt rödvin. Och mazarintårta med jordgubbar.

  • fru AM

    Tinga: vi får se hur mycket som finns i plånboken. Måhända får jag knapra på stövlarna istället ...

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!