• fru AM

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    _koko_ skrev 2011-06-23 11:03:39 följande:
    Ååh, lappis, underbart!! Men ni MÅSTE även lyssna på "Arg tant" också, jag skrattar fortfarande så jag gråter och då har jag hört den många gånger under många år...
    Haha!
    Så jäkla ARG!
    Man kan ju dessutom inte annat än att hålla med ...
     
  • fru AM
    Lapinette skrev 2011-06-23 11:23:57 följande:
    Tinga - ska berätta det för min kompis som jobbar där som inköpare .
    Och jag satt just i FB-diskussion med bl a en tjej som jobbas som designer där ...! Världen är liten!
  • fru AM

    Glad midsommar alla!
    Här regnar det katter och hundar men jag bryr mig inte. Det får bli galonisar för hela familjen på Skanske och så inomhusmiddag som planerat imorgon. Garanterat myggfritt i alla fall!(?)

  • fru AM

    Jaa! Glömde säga HEJA SNAILY! Perfekt sätt att "attackera" BVC-tanten! Respekt! Önskar jag hade varit lika bra som du under mina BVC-besök!

  • fru AM

    JAg har vaccinerat L men inte H ...
    Hej i tråden förresten.
     Här pågår slutkläm på jobbgrejer varvat med packnings och planeringsbestyr ...

  • fru AM

    Liten: jag tror på bubbelplast (om du inte har frigolitchips?) och ytterst sparsam packning i varje kartong av det allra ömtåligaste ...

  • fru AM

    Här sitter jag med panik ... vi kom på att vi måste beställa alla grejor till gästtoalettsrenoveringen NU - innan semestern ... Givetvis finns det tusen olika golvplattor att välja på ... Någon som vill vara smakråd?

    Utrymmet är ca 100 x 150 och vi ska ha en svart kommod med handfat: http://www.duobad.com/sv/produkter/tiden/13633 (på bilden brunt men den har gått ur produktion)
    I övrigt vita grejor men golvet vill vi ha lite färg på - och ev gå upp med golvplattorna på väggen med handfatet - kanske ända upp till kakelkanten 2 meter upp ...

    Här finns valmöjligheter:
    http://www.marrakechdesign.se/sortiment.html?app=2&category=klassiska-monster-1475

    Vi hade väl fastnat för antingen Voltaire Klassisk eller Royal Svart/ingefära - men så hittade jag Voltaire Aqua och Voltair Jazz också ... 

  • fru AM

    Vickan: man kan underhålla Trollet genom att sätta ut en badbalja eller liknande - fylla med ljummet vatten och låta honom bada utomhus (i skuggan av ett parasoll t ex). Eller bara låta honom leka loss ordentligt med vatten utomhus med kannor, pytsar OCH kläder.

  • fru AM
    nennesjuttioåtta skrev 2011-06-28 11:33:30 följande:
    apropå något helt annat: flytvästar till barn, vad ska man tänka på? Och samma med solskyddskläder. Tips?
    Flytväst: rätt viktklass och erkänt märke (typ Baltic). Det finns väl inte så mycket att välja på direkt?
    Solskyddskläder är inte så lätt - det finns mycket på marknaden - jag gillar tvådelat för det blir mer flexibelt och räcker längre innan det blir urväxt. JAg har köpt superbra på Apoteket men jag undrar om de finns längre. De var tunna och smidiga. Vi köpte en tröja till L på Åhlens nu men den är nog i tjockaste laget. Ska bli intressant att se om hon kommer vila ha den på sig.
Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!