Inlägg från: Liten med Mindre |Visa alla inlägg
  • Liten med Mindre

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    FruE - GRATTIS! Superduperhärligt! Skoj att vår mesta bagare fått en bulle/muffin/kaka? i ugnen!

    BS - krama lill-Astrid från oss! Massor med pigga på sig och blir frisk-hälsningar!

    PB - heja snyggon!

    O så lite extra kryapåsig till kaninen som inte ens orkat tänka träning.

    Telis - jag skulle göra som Vänner föreslog och fortsätta erbjuda mat på vanliga tider, men utan att truga. Och så fram ´med allehanda plockmat som kan locka till nya lärdomar. När det gällde Mindre passade jag på att införa mat med mer bitar när hon ändå kinkade. Hoppas slippa det bekymret med lilleman.

    Brunch - jag kommer! Om ingen mer härlig förkylning bryter ut här hemma. Hoppas att det blir själv också - behöver en paus inför 6 dagar själv med barnen nästa vecka.
    Vem har bokningen, ifall jag blir tidig?

  • Liten med Mindre

    Porchez - lycka till och pigga på dig. SÅ klokt att du tar dig tid att landa med dig själv!
    KRAM!

  • Liten med Mindre

    Klockis - KRAMAR OM!

    EA - jag har oxå tonat håret 2 gånger med lilleman i magen. Och han verkar rätt normal hittills. Dessutom verkar färgen vilja stanna - för folk kommenterar den fina mörka färgen fast det är snart ett år sen jag gjorde det senast.

    Diskmaskiner - minns att Ore (väl?) bad om tips för ett tag sen, och nu får ni gärna lägga in några favoriter igen. (Eller var det kanske pb som väl haft bekymmer på sistone?) Våran är komplett tokig och det håller inte att ha den kvar tills vi hittar ett hus att flytta till.

    Blev kvar hemma idag - kunde inte med att köra bil tvärs genom stan med lilleman för att gå till naprapaten i ovädret. Andra gången det blir inställt samma dag- Törs knappt boka ny tid. Lika lite som jag vågat boka ny tid hos pt:n.

    Får ligga hemma o läsa på lite som sova-hela-natten-kuren - för nu ska jag försöka få lilleman att sluta nattäta för tredje gången. Grrr! Inga återfall tack!

  • Liten med Mindre

    Piggelin - kan förstå om lill*n inte kommer ut i detta väder... Hoppas för er skull att det inte är snöstorm när det är dags att åka in heller.

    Nästa spännande fråga - försöker jag gå eller åka buss för att hämta Mindre från dagmamman? Får nog spana om det går några transporter, för köra själv vill jag inte försöka, och barnvagnen blåser väl bort med lilleman om jag går.

  • Liten med Mindre

    Parnassia - vi tillhör ju Anna Wahlgren-skaran, sen vi fick hjälp att få Mindre att sova. Dock har vi väl inte genomfört det helhjärtat med lilleman eftersom det funkat så bra bitvis ändå. Men nu känns snuttandet och uppvaken så fåniga - när det ändå inte finns nåt att äta direkt. Bröstmjölken börjar sina känns det som och det är lika bra att få honom att sova gott så att han o Mindre kan dela rum. så att vi får "vuxenlivet" tillbaka med.

    Är du beredd att pröva så finns info på annawahlgren.com, vi har också hennes böcker för lite mer att läsa.

  • Liten med Mindre

    Parnassia - vi har istället en flaskvägrare...


    Fråga gärna om du vill bolla tankar, och läs med sunt förnuft - som med all rådgivning.

  • Liten med Mindre

    Oj, stiltje här när det stormar ute.

    Det blev buss till dagmamman - slirigt värre med vagnen i modden.

    Maken har packat sig iväg på utflykt resten av veckan o helgen - så nu är det jag o barnen. givetvis blev det rörig läggning, framför allt för lilleman som aldrig krånglar annars när han ska sova. Det blir en härlig natt. Säkert blev Mindre lite skärrad av lillebrors ledsna läggning, för hon var inte lika lättflirtad som vanligt heller. Och så trilskas den eländiga diskmaskinen. NEJ - jag vill inte handdiska utöver att vara själv med två barn!

    Nåja, får väl hitta lite mysigt fika och försöka stressa ner före egen läggning.

  • Liten med Mindre

    Parnassia - grattis till tand. Hoppas den var orsaken till eländessömnen.

    Astrid - grattis på 10 månadersdagen! (Lilleman blir 8 idag, så det är en bra dag )

    Hattis - trist med tanten. Men vi kan ju hoppas att värdena hållit sig på mattan så du kan släppa den "bollen" ur tankarna.

    Piggis - hoppas att ni får ett toppenkalas på söndag. Lämna riktigt mycket att förbereda till dess...

    Telis - hur har det gått med jobbet? Fint att det funkar med "egen" mat till T. Slicka tallriken är aldrig fel!

    Nattens äventyr för mig o lilleman gick  väl rätt bra i alla fall. Två halvtimmar var han vaken, men somnade om med mig ramsandes utanför dörren. (lite buff i rumpan innan ramsan funkade visst bra igår)

    Nu återstår väl att se om kommande natt går framåt eller bakåt... Gissar att jag är ett nervvrak av all stress/fundering när jag kommer till föräldrarna på fredag.

  • Liten med Mindre

    Piggelin - åååå vad segt med väntan! Har du städat kakelfogarna?

    MSW - lycka till med cyklandet! Skönt att ni är enade om att starta igen.

    Muggles - unix o linux? (Hade det nog blivit om maken fått välja nerd-namn).

    koko - natten blev rätt seg. Eller, första och enda gången lilleman vakande var seg, 1,5 h. Tänkte försöka låta bli att gå in till honom, men till slut fick han ett par lugnande händer över ryggen när skrikandet blev ihållande (nej, han skrek inte i 90 min, men pratade, m:ade, eh:ade, gnällde, skrek, m:ade igen och bökade en massa). Fast då räckte det med någon minut innan jag kunde gå ut igen.

    Nu är det dock läge för middagslur så att vi orkar med eftermiddag o kväll.

    Tjing!

  • Liten med Mindre

    Telis - GRATTIS! Härligt med mysjul.


    BS - plockbitar av päron som varit i frysen gav vi Mindre. Mjukt o sött.

    Och här firar vi lite - lilleman har gått upp i vikt igen, även om vi fuskade med lunch innan o bajs efter vägningen.

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!