Inlägg från: start september |Visa alla inlägg
  • start september

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Lapinette, så spännande är det inte. tror det finns fler i tråden dessutom.

    Och finaste tjejnamnet jag hört på bra länge är det som Snorkissons valde. {#emotions_dlg.flower}

  • start september

    Fru E, det jag hade i augusti var nog ungefär som ditt och det tog ett tag att komma rätt dessvärre. Först blödde jag i omgångar, sen kom det nåt efter en två veckor som kanske var en tant och sen efter ytterligare 25 dagar en igen som nog var på riktigt. .

  • start september

    Jag har haft Skiphop (stora varianten) till  Bugaboo, och det har känts stadigt. Ska man gå länge eller inte behöver lämna vagnen spänner jag fast den med de korta remmarna, annars hänger den över styret. Den är dock rätt dyr, typ 1000 kr. Stadium har många tipsat om.

    IKEAS lilla såg ju smart ut!

  • start september

    Izzie, håller tummarna. Jag har själv läst gamla trådar om symptom och lagt som favoriter, de låg tidigare under relationer. Har hittat en bit bak men kanske inte så långt.

    Smint, jag hade en öppen Skiphop och fördelarna att kunna plocka upp saker överväger. Fast vid regn är det dumt. Jag hade extrakläder och blöjor i en packpåse (i nylon tror jag det är) som låg överst och då tog den vätan oftast.  Avstår från kommentarer om att det kanske är dags snart - gik över 12 dagar med dottern och minns känslan som igår... Men du rapporterar duktigt. Vet du vilket sjukhus ni siktar på?

    Heja Parnassia, sömnbrist är hemskt. Det låter som du tänker rätt. Lycka till idag!

    Hoppas Muggles hade en fantastisk helg!

    Själv har kaffomanen insett att jag mår bättre utan kaffe. Har aldrig hänt förut. Udda. Insåg att jag fick vätskebrist igår eftersom två latte mindre än vanligt konsumerades...  

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!