Inlägg från: start september |Visa alla inlägg
  • start september

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Fossing77 skrev 2011-01-26 14:12:33 följande:
    Ahhhh... Min kollega fick ta Trombyl när hon blev gravid efter mf, det har ju samma effekt men är något mildare tror jag. Det funkade för henne i alla fall så hoppas det går fint för dig med :)
    Hoppas jag med, med motsvarande Trombyl fick jag dottern, sen har det blivit tre onödiga MA och MF trots Trombylen. Därav det tyngre artilleriet. Fragmin är en ganska bra ökning tror jag.

    Vilken tur att det gick bra för dig och barnet trots proppen!
  • start september

    Usch, vad många sjuklingar det var nu. Här har tjejen någon magsjuka, men ingen annan är sjuk än. Stackars kräktes i fredagskväll efter en lång dag och kväll iväg, försökte kräka igen på natten utan något kom och sen kom vällingen upp på morgonen. Hon var pigg hela dagen och vi höll henne på mest vätska och små mängder säker mat, hon var inte så hungrig. Vid 01 vaknar hon och kräks och igen vid 07. Idag har hon varit helt sänkt, men har nu fått upp vätskan igen och ätit middag. Undrar ändå om det kan vara något dumt hon ätit?

    Oupsie, hoppas du får komma in imorgon. Att du har huvudv'ärk är väl kanske inte så konstigt i detta läge. Fast om du går längre så be att få komma in på koll, för visst är väl det ett tecken på havandeskapsförgiftning?

    Smint, hoppas så förkylningen kan lätta och att det kan sätta igång.

  • start september

    Välkommen hem Omsan! Lät fantastiskt! Jag har varit i ditt land en semestervecka för ett antal år sedan och detvar en vacker upplevelse. Mycket bad men ändå lite utflykter och vi har nu ett fadderbarn där.

    Jag tror jag plussade innan du åkte för du hade en massa bra och hoppfull input om Fragmin minns jag. Du är ett uppslagsverk! Än så länge verkar det gå bra, vecka 9 nu, snart v 10. Ny koll i v 12.

    Topcom termometer köpte vi en nyligen för att ha som komplement till en äldre Braun, men i helgen gjorde den bort sig. 36,4 i pannan men Braun hittade 37,8 i ett öra. Och det på en vuxen person. Den ska reklameras och vi hoppas den inte haft fel när vi skickat snuviga barn till dagis...Under armen körde vi innan öronen växte i örontermometern, det gick det också. Rumptermometer känns för mig elakt på sjuka barn när de är mer än några månader.

  • start september

    Håller tummarna för att Oupsie nu är på väg in och för Snartis KUB och son.

    Här det mycket piggare men vi vabbar såklart idag åtminstone. Nu har all mat stannat kvar i 38 timmar så det ska väl ha vänt. Fortarande ingen sjuk peppar peppar och vi hade dessutom, inresta svärisar här i helgen för att riktigt öka smittoområdet...

  • start september

    Oj Klockis! Vilken tur att det gick bra! Jag som är gammal passionerad hästtjej är sällsynt feg nu och maken har sagt att han kommer förbjuda lilla tjejen all ridsport. Känns lite hårt, tack och lov är det ett tag kvar.

  • start september

    Snabbt egoinlägg:

    Har varit på inskrivning och känner mig lite lugnare.  En bra BM ( jag hade henne i våras också och har valt henne)  som har erfarenhet av Fragmin och som ger mig lite fler kontroller än vanligt (får följa förstföderskeprogrammet), extra tillväxtUL i v 32  och remiss till specialistmödravården för extra koller i slutet och planering av medciner och förlossning. Dagens vinstlott.

    Lite bättre mår jag, första dagen utan Lergigan Comp so far, men vi ska inte utmana ödet. Hoppas att det är ok och inte tecken på något tok. Plockade fram C-kupe-bh imorse och det var en vinstlott. Har haft 80B efter dottern (C alltid innan) och D förra graviditeten så det finns ett lager hemma att ta av.   

    Läser allt men går och lägger mig 21 de flesta dagar så datortiden är begränsad.

    Grattis Oupsie-familjen! Bra kämpat och fantastiskt rapporterat!

    Håller tummarna för Muggles idag.

    Och för Smint så du slipper vänta mer.

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!