Inlägg från: start september |Visa alla inlägg
  • start september

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Tjoho, mat smakar igen! Igår var bara pina men idag ska jag orka jobba hemifrån iallafall.

    Yes, KUB på torsdag. Fick det flyttat eftersom jag kanske är lite längre gången än vad BM trodde. Känns bra eftersom jag nojar lite över ev matförgiftning nu senast, men det ska väl inte vara någon fara.

    Jag tyckte det var snygga örhängen Tinga, vuxna och lagom glammiga. Passar det ringar också så är det väl ett jättebra köp!

    Lapinette, det är en galen marknad det där. Hoppas ni får ut mycket om ni nu säljer! Och tjoho för plats 42!

    Parnassia, kul att se dig. Någon ljusning med sömnen?

    När är nästa koll Muggles? Är ni nere på varannan vecka nu?


    Piggelin - bra jobbat med ansökan. Kul att vara känd! Lycka till med det som komma ska!

  • start september

    Har väntat så otåligt på uppdatering från PB och lillhunden, så jag tassade in lite i granntråden vilket gjorde att Ninnis där messade med PB. Allt verkar bra men fullt upp! Hoppas hon tittar in snart så vi får veta mer.

  • start september

    Klokt Muggles med plan för att gå ner i tid. Sover man inte ordentligt behövs det ju dessutom ännu mer!  Tänk på att du kanske kan få lite tid hemma och möta våren och förbereda perennerna

  • start september

    BS, vi hade det så vid 1,5 år, då hade vi precis bytt det snälla duschhandtaget till ett större som sprutar mer och hon blev så rädd första gången.

    Under flera månader fick vi bada ihop med henne (läs maken för jag var gravid och ville inte chansa), när vi var på semester och det bara fanns dusch och det skulle duschas bort salt varje dag var det ett elände. Sedan vände det och nu älskar hon att bada igen! Tvätta håret eller bara duscha är inte kul, men min lilla fisk är tillbaka !

    Så det vänder även om hon fick en negativ association.

  • start september

    Tack för alla KUB-grattis! Firar genom att ta ikapp missad jobbtid... Snart är det helg dock!

    Men trött, trött är jag, lite spänning släppte.

  • start september

    Hej i tråden!

    Tack för KUB-grattis! Eftersom vi sist fick förhöjt på T13/T18 var det jätteskönt att få 1:20 000 på det. Nu försöker vi titta framåt och inte vara så rädda. Jag försöker njuta lite av att jag börjar få mage istället för att vara skraj, men fortsatt ska vi inte berätta för någon alls förrän efter RUL är tanken. Om jag kan dölja på jobbet, men det ska väl gå. 13+0 imorgon.

    Ore, du undrade om det var på KUB vi upptäckte MF sist, och nej, på KUB:et levde då fostret. Vi blev tillbakaflyttade en vecka och fick en förhöjd risk på T13/T18. Sex dagar efteråt kände jag smärta och det började blöda och vi åkte till akuten där det konstaterades att det nog dött bara någon dag tidigare baserat på storlek jämfört med KUB.

    Kram till alla - är ensam med liten tjej just nu och sover all tid som går så jag hinner inte riktigt med som jag vill. Men det blir bättre!

    Promenad i solen igår gav dock energi och nu vill jag ha VÅÅR.  

  • start september

    Tinga och andra med nära till Danmark,

    har ni tips på mysiga ställen på Jylland? Det blir en Danmarksvecka i sommar när jag förhoppningsvis är i vecka 30. Vi har bokat boende på Lalandia i Billund, och Legoland står på programmet. Om det finns tips på annat som är kul att göra eller fint att titta på så mottages det tacksamt!

  • start september

    Tack Tinga,

    ska kolla upp det. Jag tänker mig mysiga dagar på stränderna också och kanske god mat på små bykroer längs kusten. Men eftersom man ju inte kan vara säker på vädret i juni ska jag försöka hitta lite mer vädersäkra alternativ också. Regnar det mycker får det blir innepoolerna på Lalandia.

    Kanelbullar ska noteras.

  • start september

    Kram till Klockarbol och vad skönt att du fick tag på veterinären.

    Sweet, hoppas du kan smälta resultatet och känna lite ro i det. 

    Bra jobbat Nenne!

    Hattis, jag har tidigare berättat efter KUB. Men det lite speciellt med ett mellanchefsjobb där jag outade i maj att det var så här och sen fick ta tillbaka. Jag har så mycket ögon på mig att jag vill försöka hålla lite privacy. Både för mina medarbetare och för kunder. Familj och vänner håller vi tyst för enbart för lilla tjejens skull. Hon fattar så mycket så jag vill hålla det från henne så länge det går. Och de klantiga familjemedlemmarna vi har kan inte hålla tyst för henne.

    Hon är helt fascinerad av bebisar och ska klappa och titta på alla.  Efter att en fröken var gravid vet hon att de bor i stora magar och sen kommer ut (oklart hur).

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!