Inlägg från: start september |Visa alla inlägg
  • start september

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Och Muggles,  vad läskigt med sd. Hoppas TUL går riktigt bra idag och att du får ta det lugnt nu.

  • start september

    AM, Kåvepenin är smalt och nischat och Amimox bredsprektrum som jag fattat det (tänkte på Snailys kompetenta inlägg igår) så det borde hjälpa ännu bättre tror jag.

  • start september

    Åter efter att ha hört hjärtljud! En fin liten häst lät det som. Det var en chansning att överhuvudtaget höra något så här tidigt samt med moderkakan troligen i framvägg men de hördes!

    Tjoho och tack för tummar!

  • start september

    Sweet, vecka 16 nu. Knappt tre veckor till RUL.

    All energi gick ur mig efter det lyckorus som kom, trist när man har stora högar på jobbet som är bråttom.

  • start september

    BS - stor stor kram. Det är bara ert beslut men det är såklart inget lätt. Fy vilken terror att inte kunna prata med varandra ostört. Stackars dig som mår illa dessutom.  

  • start september

    BS, jag har gjort båda sorter efter MA och MF i olika veckor. Det finns för och nackdelar med båda, men det kommer gå bra. Gör det som känns mest rätt när du väl fått informationen. Kram!

  • start september

    Tredje dagens VAB för febrig, hostig och förkyld tjej. Idag är det feberfritt iallafall så imorgon hoppas jag att det är över. Maken har tagit det mesta, men jag lider ändå av dåligt tålamod under min del. Känner med alla andra här som uppleveer samma sak.

    Jag trodde första vintern på förskola var värst, men i vårt fall är det andra året som varit eländigt. Undrar vad det beror på? Och det har änåd inte varit vattkoppor eller så  utan just feberförkylningar och maggrejor som bara kommer igen.

  • start september

    Kram til FruE - håller tummarna stenhårt. Åh vad jag vill att ni ska bli glatt överraskade.

    Lappis, fy för sådana människor. En stor anledning till att jag hållit tyst med mina missfall och eventuella syskonplaner även i familjen är just dessa kommentarer.

    Här är det helg jobb för att ta ikapp efter veckans 5 vabbdagar, Även om man delar så tålde min kalender inte det men det är bara att bita ihop.

    Har berättat för min chef men vi håller tyst till efter RUL som är nästa måndag. Min rumskompis bara log när jag berättade för henne lite i smyg igår, hon ser ju allt mitt småätande så hon hade väl greppat i vecka 5 antar jag. Jag har en mage som är lite svår att dölja så det får vara en offentlig hemlighet ett tag till.

    Tack AM för tipset om Bergans Cityrock! Jag känner mig så fin både på affärsluncher och på dagishämtning och magen ryms so far jättebra. En fläck förvann med en våtservett - briljant.

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!