Inlägg från: start september |Visa alla inlägg
  • start september

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Snaily, jag hade en tjej som sov på nätter men inte på dagar om hon hon ej bars. Det blev lite bättre vid tre månader och vid 5- 6 månader blev det som för Kängu, bra sovning ute. Inte förrän närmare året sov hon bra inne på dagarna.  

    Hoppas så du går mot bättre tider!

    Fy BS, den där sträckan tycker jag är riktigt läskig även om den är saltad. Bra gjort!

    Trist med sjukor, lider med er alla.  Vi verkar ha ny snoromgång på g här också så hoppas det  inte blir något mer.

  • start september

    Jag sticker ut hakan och säger att jag vaccinerat mot vattkoppor.

    Ofta är den ju helt ofarlig, men det kan ju bli komplikationer. maken hade en tuff variant som lite äldre vilket bidrog till vårt beslut. Vi gjorde det typ vid 16 månader och än så länge har vi klarat oss från två omgångar på dagis, fast det har inte varit alla andra barn som fått det så kanske är det bara tur. Det ger inte hundraprocentigt skydd, men blir man ändå sjuk kan det med bli en mildare variant och sen har man skydd resten av livet. I alla fall som jag förstått.

    Usch, nojig dag. Tror jag har UVI och hoppas få komma till BM och göra GBS-prov. Tre veckor till UL och sist hade det dött vid den här tidpunkten. Hjärtljud skulle hjälpa mig föri den här tröskeln. Jag kände tidigare något jag trodde var små små rörelser men inte på en vecka. Det var troligen något annat  så det ska inte betyda något. Vecka 16 idag.

    Jag är sugen på ägg, det känns som en ny craving?

  • start september

    Tror att man kan få bältros ändå dessvärre.

    Vi fick inga biverkningar av vaccinationen. Det kostade en del vill jag minnas och det är diskussioner om man ska ha en eller två, vi har bara tagit en eftersom hon var såpass liten.

  • start september

    Min braiga BM ordnar tid åt mig i veckan, skönt. Och remiss för urinprov.

    AM, den tanken om framtiden har jag inte haft, men jag förstår dig. Fat eftersom våra barn går på dagis lär de väl bli sjuka ändå om det nu går att blir sjuk trots vaccin? Maken som aldrig gick på dagis utsattes inte smittan i liten ålder tror jag.

    Jag har också läst att det troligen kommer in i allmänna programmet i Sverige och det styrkte mig också.

  • start september

    Snartis,

    låter inte kul alls. Jag hade bihåleinflammation precis innan jag blev gravid nu som inte läkte ut och sen kom den åter vecka 4 och 5. Kåvepenin vara lönlöst på det jag hade. Jag hade först Amimiox 2 * 7 dagar - dämpade men läkte inte ut. Andra gången fick jag 3*12 dagar och det funkade. Jag har fått Nanonex som gravid men tyckte inte det hjälpte. Nässkölj hemma och Renessäsans (den röda) i mängd på jobbet kanske? Sov med huvudet lite högre.

    Sinova är inte ok för gravida enligt texten har jag för mig. 
    Lycka till på RUL!


    Kram!

  • start september
    Telis skrev 2011-03-15 20:31:30 följande:
    Nej, är det sant? Vad tråkigt, dom var ju verkligen experter. Jag kommer inte heller ihåg vad den hette så du ser där, du är inte ensam om minnesförfallet.
    Och ovan två inlägg hörde ju ihop med detta.
  • start september

    Tjoho för Fru Es bananer och för Snartis UL!

    Snäll håll några tummar för mig också. Ska till BM i eftermiddag och hoppas få höra hjärtljud, är ju så  nojig
    Vecka 16 nu och det sitter naturligtvis nån på axeln som säger att det kan vara kört denna gången också, även om jag inte har några tecken på det. Magen växer och jag är trött, inga andra elaka symptom vilket jag naturligtvis är tacksam för. Och äggcravingsen så klart. Men Snartis ska ha kille - undrar om det är generellt för äggcravande prsoner?  

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!