Inlägg från: sweetstreet |Visa alla inlägg
  • sweetstreet

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Å jag hoppas hoppas hoppas att operationen går bra imorgon för Mugglan och de små!!!!!! 
    Jag ahr tänkt på dem hela dagen faktiskt och funderat över hur det gått. Att det GÅR att operera hoppas jag är ett bra tecken. Nu gäller det ju hur det går på själva op också och sedan efteråt men som sagt jag hoppas såååå.

  • sweetstreet

    Har inte hunnit läsa så mycket under dagen utan bara nu försökt skumma lite för att hitta nyheter om Mugglan.
    Sorry!

    Är fortfarande sliten efter min mastodontvecka förra veckan som avslutades med ett 33-timmarspass på jobbet!!! Torsdagmorgon- fredagkväll....

    Är dock såhär i efterhand såååå j-a glad att jag lade ner så mycekt tid och energi på skrivjobbet för Chefen verkar supernöjd och kallade in mig till extra möte idag där hon frågade om jag kunde tänka mig att uppdatera ytterligare en artikel eftersom var så impnerad av det jag skrivit nyligen. Skitglad blev jag överdet. Dels för att mitt arbete faktiskt visade sig vara bra. Chefen är nämligen iten den som brukar strö beröm okring sig direkt, hhahaha snarare tvärtom.... Så hennes positiva ord betydde verkligen ngt. Sedan är jag glad över att jag i och med detta får chansen till ännu en artiekl publicerad. Så jävla bra för mig att få detta innan jag måste ut på jobbmarknaden igen under året!
    Visserligen är ignen av artiklarna första-namn utan andra, men det gör inget just nu. Allt är bra och jag är glad att fått lite bekräftelse på att jag faktistk klarar av att skriva....

    Särskilt som jag funderat lite över min framtid och ev har tankar kring jobb inom  medical writing som eentuella saker jag skulle kunna tänka mig vilja göra.
    Men ahr hittills tvekat en del p g a att jag ju inte är native englishspeaking.... Men kasnke kan det fungera ändå trots allt då?

  • sweetstreet

    Telis,
    ser att du inte mår så bra på jobbet just nu.
    Å vad jobigt och tråkigt. kan till viss del förstå dig, samtidigt inte eftesom jag liksom Koko faktiskt hade en iss längtan tillbaks till jobbet under ledigheten. Hrm så får man nog inte säga egentligen.... för jag var ju bara ldig i 3 månader.... men men.... Jag hade ändå en viss jobblängtan redan då... Även om det i min ultimata värld skulle vara så att jag skulle kunnat arbeta säg 2 dagar i veckan och vara hemma 3 under det där första året.... Men det gick ju inte.

     

  • sweetstreet

    Å Tinga!
    Vad sorgligt med din mormor!
    Även om det säkert blir ett jobbigt besök för dig så tror jag att det skulle kännas ännu värre om du itne gick dit.
    Kram! 

  • sweetstreet
    start september skrev 2011-01-10 21:50:10 följande:
    Hittade bara Sweets fem senast lästa böcker, hade för mig att hon hade mer förr. Hpn tipsade om Hundraåringen - den ligger på lut här. Det gör också den här Elisabet Gilbert-boken, jag började men tyckte den var lite snackig,
    Haha såg nu att du kollat in min läslista på bloggen!!

    Det finns en längre lista under fliken "Böcker" eller vad 17 jag nu kallat den. Uppe under headern på bloggen finns sådana flikar. Om du klickar på den för böcker så kan du se fler. Dock vet jag inte om den är helt uppdaterad....

    Det finns även en flik för filmer.... 
  • sweetstreet

    Nu tänker jag gå hem. Lite tidigare hemgång än vanligt men är som sagt fortfarande lite trött efter de senaste två veckornas slit...

    Godnatt och  nu hoppas jag för allt i världen att det går bra imorogn för Mugglesfamiljen!

  • sweetstreet

    ÅÅå tack för uppdateringarna från Mugglan!!!! PB och lappis.


    jag är så glad över att det ser bra ut såhär långt!!!!!
    Nu hoppas jag så mycket att det fortsätter fint resten av tiden ut också!!! 

  • sweetstreet
    Telis skrev 2011-01-11 19:53:56 följande:

    Tack alla för jättegulliga kommentarer om hur mycket jag hatar att vara ifrån Televinken! Tinga, jag vet inte heller vad jag är ute efter så det är lugnt!


    porchez, min chef sa igår att det är värst dom första dagarna, jag hoppas att det stämmer! Men gumman, varför skulle jag skälla på dig?

    Nu är ju min man hemma med T så det är inte riktigt läge för mig att gå ner i tid, vi behöver pengarna helt enkelt. Men så snart han börjar jobba igen tänker jag gå ner i tid, ingen tvekan om saken.


    Jag har hört talas om folk som jobbar hemma på kvällen ett par timmar men om jag känner mig själv rätt så har jag alldeles för dålig självdisciplin för det. Jag skulle aldrig ta mig ur soffan för att jobba när Televinken väl har somnat.


    Klockarbol, jag kan inte heller säga att jag var så förtjust i småbarnstiden hemma, det var fruktansvärt jobbigt och rätt tråkigt. Men det är ju precis det som gör det så extra tungt och surt att börja jobba nu, nu när det börjar bli roligt med Televinken och att vara hemma med honom.


    Jag vet att alla är olika men för min del tycker jag att det stämmer så mycket som någon (Lars H Gustafsson?) sa, man sitter inte på ålderdomshemmet och ångrar att man inte la fler timmar på jobbet, bara att man inte la fler på barnen. Jobba gör man ju i kanske 30-40 år, man hinner nog med det också, medan barnen är små så kort tid.


    Telis,
    jo visst är det så!!!!
    jag tycker det roligaste tiden började efter typ 1 år hahaha! När de verkligen börjar kommunicera mer. Då räd et skiskoj! MEN även otroligt jobbigt och energikrävande hahaha!
    Jag är INGEN mammatyp på det viset att jag vill vara 100% med mitt barn. Kanske låter kallt och trist, men så är det. Jag är glad när det är måndag och man vet att det är dagis igen.... Ofta är jag rätt trött efter helgen för helgerna med småbarn är rätt intensiva tycker iallafall jag. MEN jag skulle gärna, OM DET GICK gå ner i arbetstid. Att t ex ha dottern kortare tid på dagis varje dag, eller kanske mer ha henne hemma 1 dag extra i veckan skulle jag tycka vore idealt. Nu går inte detta men så kände jag även när hon var bebis. 
    Sedan innebär ju detta att jag inte orkar vara mamma hela dagarna, att jag inte vill spendera mycket tid med henne. Det vill jag och det är på många vis sååå underbart!!!!
    Men som sagt, jag skulle bli en rätt dålig hemmamamma tror jag. Jag har insett att jag har alldeles för lite tålamod.... Tyvärr.
  • sweetstreet

    Heeej AM!!!
    Låter som ni otroligt hektiska morgnar
    Jag kan itne ens föreställa mig eftersom jag tycker våra är rätt "kaotiska" och då ahr va bara ett barn!!!  

  • sweetstreet

    Vickan,
    TACK!!
    ja just nu känns den biten otroligt bra!  

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!