• fru AM

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    nennesjuttioåtta skrev 2011-08-31 11:10:26 följande:
    AM – Funka?
    Aha! jag misstänkte ett litet tag att det kunde vara ngt sånt men kan för lite om indesig för att våga ändra något eller ens våga tro att jag kunde förstå ... Jag ska kolla - nu var jag lite gatsmart och gjorde allt i Illustrator i stället ... Men då vet jag till nästa gång! Tack du gravida guru!!!
  • fru AM
    nennesjuttioåtta skrev 2011-08-31 11:03:16 följande:
    AM – Den blir inte pixlig, det är bara Indesign som visar det så. Ändra visningsläge i indesign så ser du den skarp (view > display performance > high quality display)
    Faktiskt så funkar det inte! Texten på loggan som alltså är inmonterad fr illustator blir suddigare (specieltt bokstäver med runda former) än de som jag skrivit direkt i Indesign. Oavsett visningsläge. Kanske ska försöka skriva ut något ...
  • fru AM
    Lapinette skrev 2011-08-31 12:46:45 följande:

    Och fatta .. jag ännu inte nappat på Mopedvins fråga om weekendresa . Förslag på weekends har jag MASSOR. Vad vill ni göra/inte göra?


    - Ibiza/Mallorca/Sicilien/Nice (sol och vila)


    - Edinburgh (kultur och mys)


    - Krakow (kultur)


    - London (shopping, musikaler)


    - Gotland (ändå mera mys)


    - Åland (hav, stillhet)


    - Barcelona (sol, storstad)


    - Istanbul (öst möter väst)


    - Wien (storstad, kultur)


    - Budapest (storstad, kultur, bad)


    Fyller på med:
    Dublin (mys och shopping)
    Helsingfors (konst/kultur och viss shopping)
    och Amsterdam - trots att jag ännu inte varit där. Av Amsterdam förväntar jag mig kultur/konst, lite annorlundahet, originell shopping och kanaler, kanaler, kanaler ...
  • fru AM
    Lapinette skrev 2011-08-31 13:03:29 följande:

    Självfallet kan man fylla på i all oändlighet. Det finns massor av ställen man kan åka till över en långweekend. När vi (läs JAG) kollade inför vår oktoberresa så var målet värme, sol, vackert och lata dagar som styrde så jag tittade först på Mallorca men hittade inga billiga flygbiljetter. Sen hamna jag på Ibiza, Girona och maken kom med förslaget om Sicilien. Tror att det blir Edinburgh i vår eftersom maken tjatat om det så mycket.


    Lappis - var hamnar ni nu då? På er weekendresa i höst alltså? 
  • fru AM

    Lappis: Så helt underbart ut det där Ibizahotellet! ska bli spännade att höra vad ni gillar ön off-season och utan att partaja.

    Har varit på Mallorca en gång (fantastiskt) och på Menorca en gång - men det senare var för mycket pensionärsvarning för mig - dessutom var jag extremt olycklig just då så det var ingen bra semester.

    BS: ert hotell såg ju jättefint ut också!  Vart flyger ni? Salzburg eller München eller ngt annat? 

  • fru AM

    Och vi har mycket yta men för få sovrum ...
    Får inte riktigt med maken på lanerna att dela upp matsalen till att även inrymma ett tv-rum så att Hektor får ett eget sovrum ... Han stoppar huvudet i sanden eftersom han vill behålla den stora matsalen för de stooora middagarna som vi har ungefär var tredje år ...  Alla har sina bekymmer oavsett hur man bor. (Fråga Yasuragi så kommer han säga att han har för få badrum (fortfarande!)) 

  • fru AM
    BrudSommar2006 skrev 2011-08-31 14:45:42 följande:
    AM, har Yasuragi ens några planer på att flytta in tro?
    Nä, men har rykten om att han är på väg ut ...!
  • fru AM

    Hur blir det nu med kidney-pien vi skulle äta på söndag? Får man äta sånt som gravid?


    nennesjuttioåtta skrev 2011-08-31 16:42:38 följande:
    BS – inga mögelostar? Och tack och lov, det värsta jag vet!
  • fru AM

    Jisses! Om en timma kommer barnvakten och jag hade helt glömt bort att jag och maken ska fira vår dag (en dag i förväg) med Wasahofbesök! 1. Vad ska jag ha på mig? 2. Vad ska jag äta?

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!