• fru AM

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Mugglan: måste fråga: angående din kroppstemperatur - är det så att du har feber? Eller "bara" känner dig varm/svettas?

  • fru AM

    Start September: men i det här skedet är ju bebis klar - och BM har väl koll på att allt ser bra ut även om magen itne växt som förväntat (visst var det så?)?

  • fru AM
    BrudSommar2006 skrev 2011-09-08 12:13:23 följande:
    Mitt inlägg i vinterklädesdebatten får bli att vi äntligen hittat bra jacka och byxor till Iris, på Ticket to heaven eller vad det nu heter, 2 500 kr fattigare är vi men de är snygga och sitter bra!
    Livia hade en overall därifrån för några år sedan. Den var kanonbra! Men väldigt konstigt storleksmärkt - vi köpte den (på rea) i stl 92 tror jag - men den passade inte förrän hon var 104! Men funktionen var super - en hel fleeceoverall inuti som man kunde ta ur och sätta i allt efter väderlek - tre overaller i en liksom. Hoppas ni provat kläderna på Iris och att vår overall var ett måndagsexemplar i storleksmärkningen (därav rean?)?
  • fru AM
    Blivande fru L skrev 2011-09-08 12:43:24 följande:
    Dyker upp som gumman i lådan!

    September: Det finns en punkt du kan massera på insidan av smalbenet i hopp om att förlossningen drar igång. Lägg fyra fingrar i bredd ovanför den inre fotknölen. Där fingrarna slutar på smalbenet borde du hitta ett ömt ställe om du trycker till ordentligt, den s.k. "kvinnopunkten" som används för allt möjligt inom akupunktur och akupressur. Lycka till!
    Aha - var det där den satt! Hej blivande fru L!
  • fru AM

    Liten: SAIL RACING var det kanske jag tipsade om. Köpte en sån till Storsonen (på rea) - khakibeige. Och en Henry Lloyd dunjacka (svart) till mig.

    Cicci: väldigt nyfiken på vad det var för tips jag gav som du gick igång på - tyvärr minns jag sällan hälften av alla mina tips? Det är ibland som att jag är ett tillstånd meditiativ trance när jag sätter igång och tipsar ...

    Jag har hivat iväg ett mail till Snartis med bilder och länkar ... Fokuserade på chokladbrunt och cerise/fuchsia, guld och silver. More is more när det gäller orientaliska oaser.

  • fru AM

    Liten. märket finns även på NK. Lycka till!

  • fru AM

    Ore: När du är på Ullared: hittar du en vanlig gubbpyjamas (i vävt tunt tyg) i stl 92 eller 98 så köp den - jag betalar vad den kostar + hittelön + frakt om det behövs! Är den riktigt snygg så köp en av varje storlek ...? *snälla* Har letat ÖVERALLT - även i London. Den enda jag hittade kostade 560 kr (på NK) det var lite för dyrt!

  • fru AM

    JAg har inte bytt mobilnummer så det är bara att MMS:a på! Jag tar det mesta: enfärgat, randigt, rutigt - i typ vilka färger som helst om de är åt "pojkhållet" (får man skriva så här? ). Klassisk gubbpyjamaslook med knappar alltså! 

    Snäll du är! Guldstjärna Ore! Kram! 

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!