• fru AM

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    27 april


    snaily skrev 2011-09-06 17:17:03 följande:
    När fyller Hektor? Den kan få komma på Korvens födelsedag annars! (tror det borde bli där i krokarna)
  • fru AM
    _koko_ skrev 2011-09-07 11:01:57 följande:

    AM - Jag tyckte bollen såg jättebra ut (de är "tjockare" och stadigare än vanliga pilatesbollar) men undrar om den är lite för låg för dig. Den min kollega har ska finnas ända upp till 90cm om jag inte minns fel, jag hade tänkt köpa 80.
    Du har säkert helt rätt! Vi har dessutom ett extra högt skrivbord ... Men VAR kan man hitta 90-boll?

    Angående ditt erbjudande angående väskkvittot så säger jag; vilket snällt erbjudande! Men igår hittade jag en väska jag ville ha i affären (de ska bara korta axelbandet). Så kvittot is no more!  
  • fru AM

    Eftersom jag börjat utvecklas till en bathroom-zilla måste jag fråga er till råds vad gälelr taklampa på gästtoaletten - dessa vacklar vi mellan ( de har alla ungefär lika diameter och höjden varierar mellan 20 (plafonderna) och som mest 35 (bollen):





    Gaudy globe 

  • fru AM

    Jag gillar nr 2 och 3 bäst medan maken lutar åt 1 eller 5 ...

  • fru AM

    Tack för input i lampfrågan. Ska mäta lite (taket på gästtoa har numera även spottar och är alltså nedsänkt jämfört med resten av våningen). Lutar nog ändå åt 2:an ... Vi har förutom mässingsram på spegeln, även mässingskrokar, mässingspappershållare och mässingsdörrhandtag ... Vill inte att det ska se ut om MässingsMäster i Götgatsbacken Lampan kommer ju i o f s tack och lov lite för sig där uppe. 

    Nu till handdukar: Vilken färg? Hänger mot vit kakelvägg - men det petroleum/blå/svarta/vita kaklet är ju i samma lilla rum. I-landsproblem i sin prydno.

    Overall ... är sent ute jämfört med vad jag brukar vara. har inte kollat runt än. Vet inte ens om L måste ha en ny - får prova på henne i kväll.

    L har börjat i 5-årsgruppen på dagis vilken verkar förberedande för förskoleklass (nästa år). Galet! ska hon börja skolan snart!? Verksamheten verkar dock väldigt bra och genomtänkt (var på möte på förskolan igår). Fick även tips på hur jag ska hjälpa L med läsningen. Hon har självmant krävt att jag ska lära henne läsa INNAN hon börjar skolan/förskoleklass så det var bra att få lite råd.

    Nu lunch med min FB-bästis! Ciao!
     

  • fru AM

    Gemma: fina stövlar! Jag har nästan likadana fast helsvarta (förutom pälskanten som är grå/svart/beige).

  • fru AM
    Izzie skrev 2011-09-07 12:52:37 följande:
    Och jag tycker nr 3... Gillar såna lampor i badrum. Tror att många dessutom är godkända för våtrum eftersom trenden med att ha kristallkronor-liknande lampor ändå hängt med ett tag. Är det dessutom bara en gästtoa som kanske inte har dusch- och badmöjligheter kanske man inte behöver ha lampor avsedda för våtrum? Kör på glamour! Har du bestämt dig ang spegeln förresten? Blir det en ny eller får sonen leva med badrumspall?
    Helt rätt - flera av dem jag klippte in är godkända för badrum (1, 2 och 3 tror jag - osäker på 3:an). Men i detta fall tror jag inte det är så noga efterom det bara är toalett och handfat. 

    spegeln är sänkt med hjälp av ståltråd! Och storsonen var supernöjd med "sin" nya toa. Jag och maken tycker dock att det blev lite FÖR fint ... blir lite generade när vi går in där Vi har inte ens använt toaletten än, bara spolat lite vatten i handfatet Känns som om man måste byta om till toabesöket, liksom

    Gemma: som sagt fina stövlar - men jag har bara använt dem ett fåtal gånger - de är galet varma! Och då var jag ändå i Sälen med minus 15! 
  • fru AM

    Jag tror det får bli trean! Typiskt nog är den dyrast! Så är det ju nästan alltid!

  • fru AM

    Ska väl låta maken ha sitt ord med i laget också. sen beställer vi. Vill ha det klaaart! Och BS - det blir lite semi-marockanskt med lyxtouch ... Du får helt enkelt blunda när du kommer och hälsar på - eller hålla dig!

  • fru AM

    Det KAN hända att spegeln på sikt kommerr bytas ut. Mot något mindre ... mässingsblommigt och större.

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!