• fru AM

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Nu minns jag inte vem som länkade till den - men en sån där trevånings torkställning har vi. Den är kanonbra! Man kan fälla ut bara halva och då blir den så smal att den säkert funkar i er "tvättkorridor". Lakan funkar både på den och på den helt vanliga torkställningen jag har. Fast jag brukar oftast torktumla just lakan.

  • fru AM

    Smint: visst ja - Kreta var det! Badblöjor är kanske bra - jag har bara använt blöjbadbyxor till Hektor. Badblöjor  finns kanske att köpa på plats, men kanske dumt att chansa? Det viktigaste är ju att ev bajs inte trillar ut i poolen  

  • fru AM

    PB: var bor din syster? Tallinn kanske kunde vara något. Färja dit o hem är inte dyrt - kanske inte jättemysigt men hittar man sedan ett fint hotall i Tallinn så ... Jag var i Tallinn för 15 år sedan (!) - redan då var det mysigt och det har blivit ännu bättre har jag hört.

    Man kommer inte så långt på 2500 per skalle bara? Är det en eller två nätter - eller kanske tre (kan man ju sträcka det till med tallinn om det finns nattbåtar båda vägarna)

    Hamburg förresten ska vara himla fint! Tror Ryan air flyger dit snorbilligt. Just inför jul så ska stade vara extra vacker (tjatade alltid min gamle flört vaxade Torsten om). Vet dock inget om prisläget i övrigt.

    Polen har jag börjat nosa lite själv på. Där är det billigt påstår min väninna som brukar hälsa på en kompis där (Warszawa). 

  • fru AM

    OK PB: nu har jag hittat flyg samt hotell för 2500 FÖR TVÅ!
    i Warszawa, på fystjärnigt hotell ... jag kollade i blindo första helgen i december fre-söndag Stockholm till Warszawa.  
    Flyg kollar jag alltid på www.reseguiden.se 
    och hottel på www.booking.com
    här var det hotellet jag tyckte var fint - otroligt billigt men tjusigt!?:
    http://www.booking.com/hotel/pl/poloniapalacewarsaw.sv.html?aid=310018;label=Booking-SE-pnfuByBjtNpHt3v0UO8QQwS4402507660;sid=239a933f1884a9fae2c8b7b96b7e78b3;checkin=2011-12-02;checkout=2011-12-04;srfid=35101d5a8272ee942ce18e45d4e2f031X2

  • fru AM

    Och jag vill till (när småbarnen blivit lite större så man ids flyg med dem läääänge):
    - Tulum i Mexico
    - Koh Lipe, Thailand

    (och till New York, Marocko, Argentina, Kalifornien ...)
     

  • fru AM

    Oms: otroligt kul att du såg en smygläsare! Vi har koll på er - bara så ni vet!!
    Parnassia: ledsen ... skriver då inte mer om mina upplevelser av barn på långa flygresor Vill du veta så fråga - i övrigt håller jag tyst. * drar igen blixtlåset över munnen*

  • fru AM

    BS: har du mycket småspik och stilletter i fickorna och väskan? Nej men skämt åsido - vilken otur! Kappfickan kanske går att laga? Väskfodret kanske går att reklamera (beroende på hur det gått sönder)? Jag köpte en ganska dyr väska som visade sig vara slarvigt/snålt sydd uppe vid kanten där skinn och foder möttes - gick sönder efter en månad. JAg reklamerade och fick en helt ny väska. Som gick sönder på samma ställe - fast först ett par år senare ...

     Liten: trist med kängorna: kolla tradera också http://www.tradera.com/Kavat-Protection-vinterkangor-stl-26-kanon-skick--auktion_340166_138423187

  • fru AM

    Angående skor så brukar jag vända på dem och titta på sulan - ser de slitna ut så slänger jag dem. Ser de "nya" ut så spar jag dem. Vissa skor hinner ju knappt L använda innan hon växer ur dem/årstiden ändras.

    Mopedvin: Ett krav för att bli "inbjuden" till galleriet är ju att man skickar en bild på sig själv till Telis - inboxa henne om mailadress.

  • fru AM
    Ore skrev 2011-09-14 11:08:30 följande:
    Sen har jag funderat på vad jag ska göra av dem om jag inte vill ha kvar dem själv? Är det fult att sälja dem begagnat, om man själv inte sparar dem för att man vill att ens barn ska ha helt nya skor pga att de kanske annars är ingångna fel?
    Om man inte vill spara dem till sina egna barn så skulel ajg inte sälja dem ... antingen slänga eller skänka till myrorna.
Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!