• fru AM

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Oms: vet inte vilken religion er besökare har men är kräftor tillåtet så passar ju det jättebra nu! I övrigt måste jag säga att du verkar ha oerhört mycket som snurrar i ditt liv just nu. Vore nog bra att försöka skala bort det som går och välja dina strider, s a s. Kan din stora dotters pappa ta lite av.ansvaret/besöken m henne? Att jobba mer fasta tider kanske inte låter bra spontant men på sikt kan det vara det som räddar dig från "väggen". Är.det möjligt att gå ner på 80% - m hänvisning.till.att du har barn under 8 år? Kram!

  • fru AM

    Veckan: ta med skärpet till trådträffen så tar jag med min håltagare så kirrar vi det där skärpet!

  • fru AM

    Håller tummarna för att Septemberbebis kommer idag!

  • fru AM

    Ore: tack för att du kollade i alla fall! Har fått några länkar via nödrop på FB Kram! Vad hittade/köpte du annars? Några fynd?

    Apropå FB - vet ni att det finns en sida som heter Fruktförmedlingen ? Lämplig för alla som har för mycket frukt på sina träd och för dem som inte har någon fukt. Överbliven frukt hittar nya nyttjare ...  https://www.facebook.com/groups/240193612689388/

  • fru AM

    Hade aldrig hört talas om "Baby foot" - nu blev jag lite intresserad. Fast det är ju skönare att gå på fotvård - med en timmas tvångsmässigt veckotidningsläsande ...

     

  • fru AM

    16.00 ska det vara bord bokat. Det håller väl på tills folk stupar, tröttnar elller kräks ...  

    Nenne: upprepar erbjudandet!!

  • fru AM

    Lappis: Kram!
    Även fast det kanske inte låter som en tröst så tänk ändå på att oavsett barn eller inte så har du din man. Er relation är ju fullkomligt unik - ni har gått igenom så mycket tillsammans och är så oerhört tighta!
    Viserligen får dina väninnor barn - men är ensamma (eller?) om beslut, ansvar och så vidare. När man står alldeles själv med en feberkrampande unge kl 03.15 som dessutom kräks över en så känns ensamheten ganska stor tror jag. Dina väninnors ex kanske inte är tipptopp jättelyckliga över dessa små "relationssladdisar"?
    Kram igen! 

  • fru AM

    Lappis:  Tror inte riktigt på "råkade" - men det är jag som är gammal och skeptisk kanske!

  • fru AM

    Och i båda fallen var de helt öppna med denna info gentemot exen? (Fast de hade ju å andra sidan själv kunnat skydda sig, så länge de inte var invaggade i falsk säkerhet). Nej - ursäkta! Jag ska inte insinuera saker jag inte vet något om! Alla ex kanske är jätteglada! Det blir nog bra hursomhelst. Lappis - när du och maken har fått ert barn så har du både ett mycket efterlängtat barn och en kär make som står dig så nära man bara kan komma varandra. 

  • fru AM
    Lapinette skrev 2011-09-12 13:54:48 följande:

     


     


    AM - nej, visst är exen inte så glada för det här var inte vad de hade tänkt sig men vad fasen man är väl två om saken! Vet att den ena väninnan varnade innan och han sket i det .. i det andra fallet har jag inte alla detaljer men hon trodde själv inte att det var någon som helst fara.


    Ja då låter det ju som om det verkligen var bådas ansvar. Hoppas bara att papporna tar sitt ansvar också - även om de inte kommer kunna vara till hjälp nattetid tex (om de nu inte finner varann igen och flyttar ihop - sånt har ju också hänt)

    Nu ut och köpa badrumslampa (glamour mon amour) 
Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!