Inlägg från: Snorkfröken77 |Visa alla inlägg
  • Snorkfröken77

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Hej hej!

    Sitter här och pustar ut och spanar efter rapport från EA! *håller tummarna hårt*
    Har börjat dagen med en onsdag, sedan till graven där jag bröt ihop (länge sedan nu, så det var väl dags), seddan handla, sen hem och städa sen baka vit kladdkaka, så nu har jag oooont...men skönt att allt nästan är klart inför kvällens middag.

    Gosnosen - Grattis till Linnea!

    Muggles - Grattis till fint TUL! Förstår att din kropp börjar ta stryk nu, konstigt vore annars. jag har för mig att jag fick tipset att dricka bubbelvatten mot halsbränna. Kan vara värt att prova.

    Snaily - Håller tummarna för att ni snart är husägare!

    Apropå foglossning så blev jag bättre när jag sov en natt på makens sida av sängen, han har fastare resårbotten än jag, så det blir nog en tur till IKEA imorgon och köpa en tillfällig fastare till mig som får bli gästsäng sen. Min är för mjuk för mig nu när jag väger så mycket, är som att sova i en hängmatta.

  • Snorkfröken77

    smint - Har alltid ett ägg i degen, tycker konsistensen blir bättre av det, sen vad det gör rent kemiskt har jag ingen aning om! (får alltid beröm för just mina bullar så dåligt kan det iaf inte vara )

  • Snorkfröken77

    Oupsie - Aha, mjukare ska vara bättre, hmmm kanske ska avvakta då...Kram tillbaks!

    Muggles - Tack! Vi ska ha grannarna på middag, första gången vi träffar dem ordentligt sen vi miste S, hoppas det går bra!

  • Snorkfröken77

    EA - Jag trodde du skulle testa idag! Ja, ja, jag får väl ge mig till tåls! Jag forstätter hålla tummarna! *kram*

  • Snorkfröken77

    EA - Jättegrattis!  Förstår att du behövde smälta lite! *håller alla tummar och tår för att fortsättningen ska gå bra*

    smint - Härligt att bullarna blev bra!

    Snaily - Coolt med katt och hund kommunikation! Tycker alltid det är skoj när min bror är här med sin hund och se samspelet mellan henne och våra katter, där är det definitivt katterna som styr, hon älskar katterna men vet att hon inte får skrämmas, hon är verkligen jätteduktig!

    Middagen med grannarna var supertrevlig och de blev jätteglada och rörda av att få veta att vi ska få barn igen. Jag blir lika förvånad varje gång folk reagerar så starkt när vi berättar det, jag tror inte vi inser hur berörda folk blivit av det som drabbat oss. Vi har varit så i vår egen värld så vi inser inte riktigt att andra också blivit berörda. Fint är det iaf och jag är så tacksam att vi har så många fina människor runt oss Hjärta

    Nu är det dags att ta tag i den här regninga söndagen!

    Kram på er!

  • Snorkfröken77

    Ååååh, fina besked från både September och EA! Härligt!

    Fy vilken mardrömresa Cicci, både för er och medresenärer! Tur att det var du som var mitte uppe i det, kan inte tänka mig en coolare mamma!

    AM, tänkte på vad du skrev häromdagen att du var glad att du inte hade katt för att slippa kattkräks, jag LOVAR dig att kattkräks är så mycket trevligare än barnkräks! För det första är spyan mindre för det andra luktar det inte som människokräks. Skulle mycket hellre torka hundra kattspyor än en människospya (nu pratar jag matspya inte mjölkspya)  Så - mitt inlägg i kräksdebatten

    Muggles - Ditt öde har även berört mig, jag har berättat för några om er fantastiska operation och jag ser så fram emot att era tvillingar ska födas! (jag är helt övertygad om att det är två flickor, grape FTW!)

    Vickan - *kraaaaaaam*

    Här har det varit en väldigt tuff dag. På vägen till jobbet i bilen fick jag en rejäl förvärk, gjorde så ont så jag fick andas mig igenom den, sen släppte den och jag tänkte inte mer på det. Men sen när jag kom till jobbet kom det en till fast mer som en rejäl mensvärk, och en till, och en till....började kolla klockan och insåg att de kom regelbundet med 10 mins mellanrum. Blev lite orolig och berättade för maken. Jag bestämde mig för att avvakta (läs stoppa huvudet i sanden) en timme till, strax före 9 meddelade maken att han skulle gå på möte och jag fick ringa förlossningen nu för att kolla med dem. Jag ville verkligen inte! Jag vill inte träffa dem, så mycket dåliga minnen som kommer upp. Maken ställde på mig och frågade vad alternativet var. Jag fick då krypa till korset och ringa FL, bara genom att prata med en BM där började jag grina och hon tyckte såklart att vi skulle komma dit. Sagt och gjort, lokaliserade maken och sen drog vi till sjukhuset. När vi ringde på dörren till FL kändes det som att jag ville gå och gömma mig, en sköterska tog emot oss och tog med oss till ett förlossningsrum, på vägen dit gick vi förbi platsbaljor för bebisarna som stod i korridoren och jag fick kämpa med gråten. Sista gången vi såg S åkte hon ut genom dörren i en sådan, mitt hjärta brister bara jag tänker på det *gråter*  Väl inne på förlossningsrummet så forsade minnen över mig (inte samma rum iaf som tur var), att se bädden där de tar hand om nyfödingarna, toaletterna med nättrosor, den fula tavlan med en födande kvinna, förlossningssängen...Jag smågrät hela tiden medan sköterskan tog prover, jag tror inte hon förstod varför. Sedan kom en BM in och då brast det totalt, jag grät och snorade och förklarade, hon förstod och klappade om oss, usch vad hemskt det var. Sedan fick jag ta CTG och Leffelina blev irriterad som vanligt och sparkade på bältet så mkt hon kunde Hjärta Fick BM att stänga av ljudet av hennes hjärta innan hon gick iväg, visste att jag skulle må så dåligt om det försvann tillfälligt. Allt såg iaf jättefint ut och jag kunde pusta ut. BM var jättegullig och satt och klappade mig på armen. Vi diskuterade fosterröresler och jag kände att jag fick några tips även om alla bebisar är olika. Sedan kom en läkare in för att dels kolla med UL och dels kolla tappen, UL såg fint ut och vi fick kommentaren att bebisen var väldigt livlig. Tappen kollades sedan och allt var stängt och fint, så ingen påverkan. Så hederliga förvärkar var slutsatsen. Får jag mer ont igen ska jag försöka vila annars blir det fL igen. Har haft några SD till under em och försökt ta det lugnt, hoppas det går över...Avslutade dagen med ett inplanerat besök hos psykotanten, bra timing att det var idag! Det var skönt att få prata av sig efter den här dagen. Förhoppningsvis kommer inte nästa besök på fL kännas lika hemskt som det här.

  • Snorkfröken77

    Tack för kramar, de behövs i kväll, jag är så ända in i själen trött...

    Tinga - 27 fulla veckor, så in i v 28 idag. 10 veckor kvar hoppas jag...

  • Snorkfröken77

    Hallå!


    Idag är livet mycket lättare! Bara en SD imorse och den gjorde inte så ont. Så skööönt! Och ny dag, nya tag! Har surfat på barntapeter och försökt vara positiv

    Tinga - Påminn mig, när kom Piff och Puff? Alltså i vilken vecka?

    Oupsie - Jag försöker slippa torka kattkräks också just nu, men det är mest för fogarna, sitta på huk är döden! Men, mens redan? Det var väl lite snabbt?
    sååå Clarins läppstift är bra tycker du? Själv är jag såld på Laura Mercier och Clinique, superbra båda.

    Parnassia - En kompis har Brio Race och lovordar den.

    Muggles - Tror också det var bra bearbetning om än väldigt jobbig sådan och en himla tur att jag skulle träffa psykotanten på eftermiddagen! BM som jag träffade sa att onda SD kan komma tidigare för varje graviditet, hon sa att i hennes tredje graviditet fick hon det i v 13!
    Hurra för Ada och Beda som stannat så fint i din mage!

    Jag tittar inte på förlossningsprogram, även om det säkert också skulle vara bra bearbetning, det pallar jag inte. Orkar inte bryta ihop mer än nödvändigt.


    Hattis - Här är TUL alltid i v 32. Varför vet jag inte. Jag har haft jättetorr och kliig hud i båda graviditeterna, värst i början. Fått smörja mig från topp till tå med extra insatser med Helosansalva på bröstvårtorna och i ansiktet. Jag får ju även eksem i hela armhålorna och svamp mellan och under brösten och lite på magen (visst låter det sexigt! )som inte går att få bort, verkar vara helt hormonellt för mig för direkt efter förlossningen med S så försvann allt.


    Ore - Jag blir glad om S öde kan få någon annan att uppskatta sina barn lite extra Hjärta

    Cicci - Hur har det gått med dina dessertplaner, jag vet inte att vi fick någon rapport på om du gjorde någon och om hur den i sådana fall blev?


    AM - Har varit på Blommenhof på kick-off med jobbet och jag tycker inte det är så mysigt och den där poolen i källaren är inte mycket att hänga i granen...(Sen att jag har roliga minnen därifrån är en annan sak, skulle försöka flörta med maken där när jag var intresserad, blev lite för onykter och blev istället uppburen till rummet av honom och en annan kollega, pinsamt!)


    Snartis - Gud vad jobbigt med krånglande kropp! Hoppas verkligen att sjukskrivningen går igenom snarast! *kram*


    snaily - Grattis till hus!!!! (innebär detta att ni tänker bosätta er där ni nu är permanent? Jag hoppas ju fortfarande att ni ska flytta hit ) Inboxa gärna om du hade länk eller nåt! *nyfiken*


    Liten - Vilken skitdag! Hoppas det bara blir bättre nu! Blev din man och hans väns utflykt lyckad förresten? Och när åker du till USA?

  • Snorkfröken77

    Just ja, skulle tipsa om detta som jag ramlade över: http://www.bookatable.com/se/offers/krogveckan
    Krogveckan innebär att man kan äta två rätter fr 200 kr på trevliga restauranger  runt om i landet. Dock begränsat med rätter att välja på. Men tom staden i min närhet hade tre trevliga restauranger som deltog så jag har bokat in maken och mig nästa lördag, ska bli mysigt!

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!