Inlägg från: BrudSommar2006 |Visa alla inlägg
  • BrudSommar2006

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Snigeln, men jösses, du tackade nej till lustgas för du tyckte inte att du hade tid att mecka med det!!! Vad är du för superkvinna? Hög smärttröskel måste du ha i alla fall för jag såg väldigt få referenser till hur överjävligt det är i din berättelse. Inte riktigt som hur jag upplevede förlossningen med Iris direkt...

    Izzie, hann ni med Luciafirandet innan kräksjukan kom?

    Iris var trött när jag hämtade henne men det var ju inte så konstigt, hon hade ju varit uppe så tidigt. Fast sedan verkade hon lite väl trött och ledsen och såg lite väl röd ut om kinderna så jag hämtade termometern och då visade det sig att hon hade 39,7 så då har man ju rätt att känna sig lite nere!

  • BrudSommar2006

    Jag gillar både kola och fudge men inte så mörk choklad något vidare men antar att man kan ta vilken choklad som helst?

  • BrudSommar2006

    Pyssel? Kreativitet?? Eh... nä. Inte här. Fast ska ni ge er på färdiga hus kan jag rekommendera limpistol, ge er för allt i världen inte på det där eländes smälta sockret.

    Iris är under 39 idag i alla fall, feberfri när hon vaknade, men det höll ju tyvärr inte i sig.

  • BrudSommar2006

    Trevligt med lunch!

    Apropå sorgliga tv-program så såg jag ett på tv4 plus igår kväll, en mamma i USA (var annars) hade annonserat ut sina bebisar, tvillingflickor, på nätet och en familj i England köpte dem och tog hem dem till sig. Sedan fick socialen upp ögonen för detta, hämtade flickorna, skickade tillbaka dem till USA och satte dem i fosterhem. Nu fem år senare hade den biologiska mamman, som också hade en äldre tjej, kämpat för att få tillbaka sina flickor. Det gick inte men däremot fick hon börja träffa dem med målet att hon skulle få ha dem 90 dagar om året och varannan jul och födelsedag. Fosterföräldrarna hade döpt om dem för de hade helt knasiga namn från början men trots att rätten slagit fast att de skulle heta sina nya namn så vägrade hon acceptera det och började kalla dem deras gamla namn och så blev det bråk om det.

    Paret i England var typ hatade i hela landet, deras pojke hade fått lämna skolan för han blev så mobbad och mamman ville in i parlamentet bara för att få ställa till bråk kändes det som, allt var kaos för henne och hennes stackars familj. Till sist träffade hon en ny, ännu värre för den stackars sonen. Hoppas han fick bo med pappan sedan och slapp den där kedjerökande galningen till mamma.

  • BrudSommar2006

    Nu när Astrid går runt här själv så har det äntligen börjat bli lättare för mig att röra mig fritt. Hon börjar inte längre gråta hysteriskt när jag går ut i köket utan följer bara efter. Äntligen. Trodde att det skulle komma när hon började krypa men det gjorde ju varken till eller från.

  • BrudSommar2006

    PB, kan du möjligen hjälpa mig, på Öland pratas det om en kinarestaurang nära stationen i Kalmar som ska vara sååå fantastisk. Hittills har jag inte varit på en kinakrog som inte varit som alla andra, gott i och för sig, så jag är skeptisk, men råkar du känna till denna?

    Sedan pratas det också om en restaurang neråt vattnet, nära slottet, det låter lite bekant, har du också pratat om det stället tro?

  • BrudSommar2006

    Smint, vad sjutton kan det vara de vill berätta om förskolan tro, hoppas att det inte är någon fara. Hur stort dagis är det? Ni märkte inget speciellt när ni lämnade imorse i alla fall?

  • BrudSommar2006

    Usch ja, hoppas att det inte är något fullt så allvarligt, Smint och vi har ju dagis tillhörande samma grupp om jag minns rätt.

    PB, vi har nog inte hittat något pangställe vad det gäller restauranger på Öland än. Kvarnen är jättefin invändigt men det retar mig att de inte tar kort och att de aldrig får menyerna klara. Annars har vi ett par fantastiska sommarcaféer. Gårdby Café och Lanthandel är jättemysigt även på vintern men det är ett café och inget matställe.

  • BrudSommar2006

    Nu är klockan sex och Smint är på sitt möte. Undrar så vad det kan vara.

    Idag fick alla på makens jobb ett mail där de på grund av det kraftiga snöfallet som väntas komma ombads kolla att markiserna utanför just det fönster de satt närmast var ordentligt infällda. Det är första gången det har kommit ett sånt mail så det verkar vara otroliga mängder snö som väntas över Stockholm?

  • BrudSommar2006

    PB, i så fall tycker jag det där stället ni var på verkar trevligare! Vi har biocheckar som går ut i mitten på januari och nu funderar jag på om vi skulle försöka få biobesök + middag avklarat när vi är på Öland för innan jul tror jag inte att vi hinner. Jaja, vi får se hur det blir men Öland skulle nästan vara lättare för mina föräldrar då vi alla bor på samma ställe.

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!