Inlägg från: BrudSommar2006 |Visa alla inlägg
  • BrudSommar2006

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Jag vete sjutton om jag tycker att vi haft någon succé med vare sig Minifom eller Sempers magdroppar faktiskt men i desperation körde jag med det till båda barnen i början. Fast som sagt, inte tyckte jag att det gjorde någon skillnad. Med Iris fick jag utesluta te, jordgubbar, broccoli, lök, paprika och jag vet inte allt, Astrid var inte så känslig.

  • BrudSommar2006

    Astrid har somnat i egen säng ikväll, maken monterade äntligen upp den i eftermiddag! Vet inte hur länge hon sover där och när jag kommer att bli tvungen att lyfta över henne till oss men bara att få lite tid själv på kvällen är ju fantastiskt.

  • BrudSommar2006

    Jag ser ju, efter mina erfarenheter, fördelarna med vaginal förlossning, men jag kommer ändå aldrig att förstå varför de tvingar dem där något gått snett att föda vaginalt. Jag förstår inte varför det skulle vara en större risk än att snitta annars?

  • BrudSommar2006

    Hursom, Snorkis, tack för att du delar med dig. Det enda som kanske är bra i eländet skulle väl vara just det då att om du nu skulle slå till på en vanlig förlossning igen så har du det värsta gjort, andra gången är ju nästan alltid mycket lättare. Din lät som en rätt vanlig förstagångsförlossning, förutom att omständigheterna var allt annat än vanliga. Hoppas att det blir bra med den där läkaren trots allt.

  • BrudSommar2006

    Klockis, ska du på ny provtagning igen snart eller hur går det med dina värden? Det känns ju som att du har nog att tänka på just nu utan att du ska behöva ha så här ont utan att du vet varför, om det nu är reumatism eller vad det är. Det kanske finns hjälp att få menar jag, när de vet mer?

  • BrudSommar2006

    PB, hoppas att du inte behöver vänta så länge efter helgerna innan du får tid att prata med någon. Sedan går jag också och funderar över mitt eventuella 40-årsfirande och kommer inte på något bra och det är ändå inte förrän i oktober, men det verkar inte som att jag kan komma med några bra råd alls gällande det ens till någon som mår bra, suck. Jag funderar ändå på om ni inte åtminstone skulle gå ut och äta middag och prova någon ny restaurang för oavsett om den visar sig vara bra eller dålig kommer du i alla fall att komma ihåg att ni faktiskt gjorde något och det var då ni var till den där restaurangen ni aldrig varit på förut? Sedan kan du ju skjuta på lite mer organiserat firande till en dag då du kanske vaknar upp och känner att nej men vet ni, nu mår jag bra, nu jäklar, nu firar vi?

  • BrudSommar2006

    Vad det gäller mitt 40-årsfirande så vet jag inte vad jag skulle vilja göra. Jag är ingen festprisse som är uppe sent på kvällarna och partajar, jag är kvällstrött så in i vassen och går in i stora trött-väggen vid tio-elva på kvällen, även om jag skulle ha barnvakt dagen därpå. Jag skulle ju gärna vilja göra något med alla vänner för det gör man ju aldrig annars men vad, det är frågan. Sedan får det inte vara alltför dyrt heller känner jag, nu när vi vänt på slantarna nu när vi har Astrid hemma och så många månader hinner vi ju inte jobba igen båda två att man hinner spara ihop några större summor, plus att jag förmodligen ska gå ner på deltid. Sedan lockar ju en helg borta också men jag vet inte.

  • BrudSommar2006

    Porches, vad roligt med nya möbler! Här känns det som att vi aldrig riktigt kommer i ordning och prylar har vi överallt, men, men, så fort Astrid blir lite äldre kanske lite energi att ta tag i saker här hemma återkommer, vem vet.

  • BrudSommar2006

    Vad menar ni med att era inlägg hamnar konstigt??? Jag ser ingenting???

  • BrudSommar2006

    Hursom, avbruten tidigare som vanligt-

    September, jag hoppas som bara den att de här sprutorna gör skillnad! Måtte det vara så, hoppas, hoppas, hoppas. Stort grattis till plusset i alla fall.

    Sweet, ja någon form av brunch kanske det får bli. Vårt hur är rätt litet men sommarhalvåret kan vi använda oss av vårt uterum och då blir det lite lättare. Oktober brukar fortfarande gå bra att vara där med lite värme på.

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!