Inlägg från: BrudSommar2006 |Visa alla inlägg
  • BrudSommar2006

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Sweet, varför skulle det blir dyrare om ni nu måste byta advokat? Hade ni hittat en billig? Om ni nu skulle försöka er på att göra detta själva och något inte är rätt ifyllt, får man bara blankt nej utan chans att göra om då, eller får man tillbaka allt för att göra rätt och kunna ändra?

  • BrudSommar2006

    Nix, allt ser ut precis som vanligt här???

  • BrudSommar2006

    Märkligt, men jag är nöjd, för mig är allt precis som vanligt! Vad har ni för browser?

  • BrudSommar2006

    Åh, Klockis, du säger rutchelkana! Vad kul! Varje gång maken kommer tillbaka från lekparken eller har varit på något lekland så förundras han över alla som säger så, jag säger det inte heller. Nu har Iris börjat säga så också! Kul!

  • BrudSommar2006

    Hej PB, hur har ni det hos er, kommer ni att kunna gå ut och titta på fyrverkerier vid tolvslaget? Vi är på Öland sedan igår och på dagen idag såg det lovande ut men sedan hörde vi på nyheterna att ett oväder var på väg in och mycket riktigt, nu är det här, det är halv storm ute. Vi har just bestämt att inte gå ut och skjuta upp fyrverkerilådan vi köpt för det går bara inte att gå ut. Vi får ta den imorgon eller när det nu går att gå ut igen.

  • BrudSommar2006

    Gott Nytt År alla!

    Ja, som sagt, igår tog vi de sedvanliga träliga åtta timmarna på oss ner hit och nu sitter vi mest och är jättenervösa att det ska bli strömavbrott och vi ska bli utan värme här, vilken jäkla vinter det här har varit.

  • BrudSommar2006

    Smint, det låter lite väl orättvist med maken faktiskt.

    Omsan, jag tror att din väninna är inne på rätt spår i alla fall med alla dejtingsajter och att försöka dejta så mycket som möjligt, visst, det är många hopplösa killar på de där sajterna och det tar en jäkla massa tid med mejlkontakter och allt men jag tror det är värt att göra vad man kan för att öka sina chanser att hitta rätt. Kan vara att jag tycker så eftersom maken och jag träffades på det sättet...

    Men vad 17 har hänt med lilla Elise nu då, jag är tydligen hopplöst ouppdaterad, jag har inte hunnit läsa ikapp i andra tråden på ett tag men jag trodde att de fått veta att det inte var något fel på henne. Åh skit också.

    Vickan, vad fruktansvärt hemskt med lilla killen.

    Fasen vad med snö det är här förresten, jag har aldrig sett sådana snövallar längs med en väg tidigare, det är nästan kusligt när man kommer och kör.

  • BrudSommar2006

    Fjällbruttan, hej, jag har ju läst att du haft det lite kämpigt tidigare men är ouppdaterad på det senaste där också tyvärr. Kram på dig i alla fall.

    Grattis Luna!

    PB, hur gick det med maken och hans båtjobb? Hur är det förresten rent generellt med jobb åt ert håll, var jobbar folk? Åker de till Kalmar? De som inte jobbar i produktionen alltså.

  • BrudSommar2006

    Klockarbol, här är inte en människa ute i husen runt omkring oss. Lite kusligt är det och nu när det blåser så här så kommer det att bli en nervös natt gissar jag.

    Vi har ätit god middag som vi lagat tillsammans och barnen sover nu. Själv känner jag att det är jätteskönt att vi inte behöver ge oss ut i kylan utan att man kan sitta här och mysa nu och njuta av den goda champagnen framför tvn, vi tog en flaska till förrätten och har en kvar till tolvslaget.

  • BrudSommar2006

    PB, nej vi har tyvärr inte möjlighet att elda, den gamla fungerar inte och mina föräldrars renovering har ännu inte kommit till att ordna den biten. Man ser att det snöar rejält på Skansen nu på tv i alla fall. Här blåser det sjukt mycket, det är verkligen storm ute.

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!