• Tinga

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Snorkis - såg att du haft en tuff alla hjärtans dag och vill bara skicka en kram. Väd härligt iallafall att RUL såg bra ut - du måste väl vara mer än halvvägs nu? Såg förresten att du gick till sängs med Harry Hole häromdagen - visst är Jo Nesbö grym? Jag läser ganska mycket deckare och jag tror att första halvan av Snömannen är det mest spännande jag någonsin läst. Så grymt bra! Har läst ett par andra böcker också av honom, och gillade dem med, även om Snömannen är outstanding.

    Hej till er andra också - s*tan vad det är svårt att få tiden att räcka till, till allt man vill.

  • Tinga

    Lappis – hurra för plats 42! Är det inte upp från typ plats 60 sen årsskiftet, eller missminner jag mig? Det verkar ju ha rasslat till flera gånger på ganska kort tid nu. Och välkommen hem från en härlig skidhelg!

    AM – du kommer att bli urtjusig med den frisyren och den klänningen!

    September – usch för kräksjuka, men skönt att du är på benen igen.

    Porchez – krya på dig!

    Förresten, ni glammisar här - vad tycker ni om de här örhängena? Är det tantvarning på dem, eller är de klassiska? Min vigselring har ungefär samma fattning, så jag tänkte att de skulle kunna passa fint ihop. (Inte för att man har dem särskilt nära varandra, men jag gillar när saker och ting hör ihop.)

    http://www.kaplans.se/kaplans/AuctionArt.aspx?vId=624086&plT=73342736&AuktID=2076

  • Tinga

    BS - sov gott! Nästa vecka sticker maken på tjänsteresa söndag-torsdag kväll, så då får jag en ordentlig omgång med "ensamstående förälder"-tillvaro. Tack och lov att det går lite bättre på matfronten nu, annars hade jag blivit knäpp.

    Tack för örhängesfeedbacken!

  • Tinga

    Man kan ju gilla eller inte gilla ett par örhängen även om man inte har hål själv. Faktum är att jag själv inte tog hål förrän jag var 21, just pga oro för allergi. Hade ingen konstaterad allergi, men hade reagerat lite på en klocka vid något tillfälle, så därför dröjde det ganska länge. Men nu är jag glad att jag har hål, för eftersom jag har kort hår syns det ju verkligen vad jag har i öronen. (Att jag sen är usel på att byta är ju en annan femma.)

  • Tinga

    Smint - oj, vilken sjukstuga! Hoppas att alla kryar på sig med det snaraste. Har lille H klarat sig än så länge? Det är ju iallafall det viktigaste,

  • Tinga

    Piggelin - starkt gjort att ringa det där jobbiga samtalet! Även om det är något man gärna vill tar det ändå emot ibland, och så går man där som en äggasjuk höna runt telefonen. Hoppas nu att det ger bra utdelning. Är det internt du har sökt nytt?

  • Tinga

    AM - örhängena är ju lite ovala i formen, men motsvarar ungefär en diameter på 15 mm. Längden som själva diamanterna upptar är 19 mm.

    Lappis - usch, sådana morgnar är hemska. Men det lät ju som goda nyheter med priset för grannlägenheten, även om det var ett lågt utgångspris, eller?

  • Tinga
    fru AM skrev 2011-02-22 09:52:37 följande:
    Tinga: låter jättefint - ska du bjuda på dem (eller köpa dem innan auktionen, har för mig att man kan göra det på Kaplans)?
    Tänkte isåfall bjuda på dem på auktionen. Jag är inte superdespo, utan vill ha dem till ett bra pris.
  • Tinga

    Hej Parnassia! Vad kul att se dig här! Har tänkt mycket på dig och era sömnproblem den senaste tiden, men har inget annat sätt att nå dig än här, via tråden. Trist att du blivit sjuk - krya på dig!

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!