• snaily

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    passionsblomman skrev 2010-12-04 18:35:04 följande:
      Syrran jobbar på akuten, hon säger att de just nu "bokstavligen sitter i skiten"
    Gör hon! Vad kul, eller ja, inte just nu kanske! Men sjukdomskulmen är nådd sägs det så förhoppningsvis har de inga större personalproblem nästa vecka, då jag tycker det är dags.
  • snaily

    Hattis
    FY vad surt med spottings! Hoppas de inte betyder tant den här gången, men jag vet ju hur kört det känns när de dyker upp!


    September
    Jäkla tant som hittat till dig också! Och krya på er!


    Snorkis
    Tack, ska tänka på dina kloka ord när det är dags!


    1up
    Jo - ordentlig reflexväst ingår i utrustningen! Och fördelen med den här kylan är ju att man ser ut som en michelingubbe varje gång man går utanför dörren, så rejält varma kläder kommer automatiskt med. Men ska lägga ut några extra filtar också.
    Som du kanske förstått vid det här laget har vi (jag, maken, hunden och Ynglet i magen) av någon outgrundlig anledning valt att bosätta oss en liten bit norrut i landet, i trakter som folk mest känner som "fjällen". Sen några år tillbaka. Annars är vi egentligen från huvudstadsregionen från början, fast vi båda starkt ogillar att bli kallade "stockholmare". Yrke har jag ett som jag bestämde mig för när jag var fem år och har väl efter det aldrig på allvar omprövat mitt beslut, förutom varje gång jag blir väckt av jourtelefonen mitt i natten! Yrket tror jag är rätt men har en tid tvivlat på om arbetsplatsen är det. Nu hägrar ju förhoppningsvis mammaledighet så får vi se sen vart livets vägar leder oss.

  • snaily

    Maken har sitt sedvanliga helg-damp (ursäta uttrycket) och är inte still en sekund, jag blir helt matt! Igår gick han upp astidigt för att åka till jobbet och snickra ihop en hylla, vilket tog nästan hela dagen och sen skulle han prompt hinna träna också, och handla och laga middag. Idag tog han FAKTISKT lite sovmorgon innan han gick på långpromenad med Korven, pysslat i garaget, kört en tvättmaskin och nu monterat upp hyllan han byggde igår. Nu ska han valla och sen åka skidor. PUH!!
    Fast han kanske egentligen är helt normal och det är bara jag som är lat... fast jag har i alla fall lyckats baka bröd idag, parallellt med skidskyttetittandet... vilken effektivitet va?

  • snaily

    Jomenvisst, här är jag! (morgonpiggt om jag får säga det själv )


    Hej och välkommen kapellösa!


    1up
    Vilken bra överraskning!


    Tinga
    Lycka till, låter som ett jobbigt men nödvändigt samtal med din vän. Och håller tummarna för operationen också såklart!


    PB
    Hoppas den där läkaren är något alldeles extra idag! (extra BRA alltså!)


    Ynglet tänker inte komma ut på sin BF i alla fall, det är nog ett som är säkert.


    Igår kväll hade jag en massa känningar i bäckenet, men det var nog uppluckringsrelaterat efter att jag bland annat skurat golv, rensat i tvättstugan, lyft och släpat en stor tung julgran och lite andra underliga rörelser.


    Nu har vi en fin gran med belysning på plats på altanen, så nu är det jul! Nån gran inne blir det inte.

  • snaily
    fru AM skrev 2010-12-06 10:03:23 följande:
    Hej Snaily! Ett paket är på väg till dig med snigelpost - så hoppas Ynglet håller sig inne ett par dagar till!  
    Åh, perfekt, tack!!
    Och ett par dagar till håller hoan sig säkert inne, tror jag i alla fall.

    Koko
    Är ni friska igen allihopa nu?
  • snaily

    Hej Muggles
    Helt apropå tänkte jag bara berätta lite lokalt skvaller från trakterna här - en familj här väntar trillingar! Och då har de redan några barn innan (två tror jag). Galet. Och inte så smidigt att ha 13 mil till närmsta specialistmödravård där jag antar att man får gå på många besök...

  • snaily

    Piggelin
    Wohoo, äntligen!
    När, var, hur?? Berätta meeeer! (Vi är väl alla bjudna? )

  • snaily

    Kängu
    Å men typiskt! När tänker de ringa egentligen? Hur länge tänkte du vänta innan DU ringer och tjatar?

  • snaily

    Jag och maken träffades på en semi-blinddate (semi för att jag aldrig träffat/sett honom tidigare men han tydligen spanat in mig på mitt jobb lite i smyg...). Det var trevligt men jag var inte HELT övertygad till en början, han var nog desto mer intresserad men var lite för blyg för att visa det... men trots lite trög start så blev det vi ganska snart. Det måste bli 7 år sen till våren, jösses!


    Maken friade under en regnig fjällvandring i Ramundberget, gick faktiskt ner på knä i mossan. Sen firade vi med champagne och middag på fjällhotellet, ganska romantiskt faktiskt. Ringar köpte vi tillsammans några dagar senare.
    Höstbröllop blev det sen drygt ett år senare.

  • snaily

    Att jag aldrig lär mig! Man ska inte hitta på såna strapatser när man är höggravid, på BF-dagen och allt! Nu har jag riktigt ont i bäckenet. Det gillade inte jättelångpromenad på buckliga skoterleder, och framför allt gillade det inte att ta sig över ån (som inte var ordentligt frusen) genom att balansera och hoppa på hala stenar! Aj aj.


    Kan ingen påminna mig imorgon bitti om att gå en LUGN och LÄTT promenad då? Det blir i och för sig självreglerande om det fortsätter göra såhär ont.

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!